- Reaksiyon skoru
- 9,782
Gigabyte>
Benim attığımı almanızı öneririm ,arkadaşın attığı monitörde va panel.hocam dediğim gibi çok anlamam ama biraz oyuncu monitörü gibi dursa daha güzel olur
+1Gigabyte>
va panelle ips panel arasında 500 tl ye değecek bi fark var mı?Benim bozulan monitörüm va paneldi tek kötülüğü çok yandan bakınca çok değişik eyler oluyordu monitörde görünmüyordu.Benim attığımı almanızı öneririm ,arkadaşın attığı monitörde va panel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+1
Var.va panelle ips panel arasında 500 TL ye değecek bi fark var mı?Benim bozulan monitörüm va paneldi tek kötülüğü çok yandan bakınca çok değişik eyler oluyordu monitörde görünmüyordu.
Ama 500tl için değer mi bilmiyorum
1000 TL'ye bile değer bana güvenin hocam.va panelle ips panel arasında 500 TL ye değecek bi fark var mı?Benim bozulan monitörüm va paneldi tek kötülüğü çok yandan bakınca çok değişik eyler oluyordu monitörde görünmüyordu.
1000 TL'ye bile değer bana güvenin hocam.
Ips renk olarak tüm panellerden iyidir , hızlı paneldir ve ghosting gölgelenme neredeyse yoktur.
Asusvg247q1a olan monitörde ghosting var baya arkadaşım kullanıyor bizzat önermem.
Buradaki en doğru seçim gigabyte olacaktır.
peki hocam teşekür ediyorum1000 TL'ye bile değer bana güvenin hocam.
Ips renk olarak tüm panellerden iyidir , hızlı paneldir ve ghosting gölgelenme neredeyse yoktur.
Asusvg247q1a olan monitörde ghosting var baya arkadaşım kullanıyor bizzat önermem.
Buradaki en doğru seçim gigabyte olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle