Monitör önerisi istiyorum

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,123
Arkadaşlar, elimde 2K bir monitör var ve artık bu monitörde hikayeli oyunlar oynamaya karar verdim. Bunun yanında, ikinci bir monitör olarak 1080p çözünürlüğünde bir model almak istiyorum. Asus olabilir, farklı markalara da açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
4K’da olur fakat kararsızım 1080p önerirseniz iyi olur.
Bu yukarıda attığım linklerdeki 2 tanesinden birini düşünüyorum sizce ?

Arkadaşlar, elimde 2K bir monitör var ve artık bu monitörde hikayeli oyunlar oynamaya karar verdim. Bunun yanında, ikinci bir monitör olarak 1080p çözünürlüğünde bir model almak istiyorum. Asus olabilir, farklı markalara da açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
4K’da olur fakat kararsızım 1080p önerirseniz iyi olur.
Bu yukarıda attığım linklerdeki 2 tanesinden birini düşünüyorum sizce ?
isterse altın olsun James Donkey almam. kendileri bile üretmiyor

Asus iyi mi attığım linkteki 380Hz olan hocam
ben asus kullanıyorum tuf vq24g ama panelde 2 yıl geçmeden sorun yaşadım ekran ilk açıldığında 10 dk falan karıncalanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben asus kullanıyorum tuf vq24g ama panelde 2 yıl geçmeden sorun yaşadım ekran ilk açıldığında 10 dk falan karıncalanıyor
sizin attığınız modeli bilemem lakin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin attığınız modeli bilemem lakin
Karıncalanma neden oluyor hocam acaba hiç araştırdınız mı merak ettim de ?

Karıncalanma neden oluyor hocam acaba hiç araştırdınız mı merak ettim de ?
panel bozulduğu için. tabii biraz araştırınca bir iki şikayet daha gördüm ancak birkez daha monitör alıcak olursam tercihim lg'den yana olur

Attığın asus modeli gayet iyi ve geçerli bir monitör. Bütçen aralığında ise düşünmeden alabileceğin bir monitör.

Attığın asus modeli gayet iyi ve geçerli bir monitör. Bütçen aralığında ise düşünmeden alabileceğin bir monitör.
Verdim hocam siparişi kaçmazdı bu fiyata bide Asus Rog Strix model Hz olarak 380Hz mükemmel oldu benim için.
2K Monitörümde'de hikayeli oyunlar oynamaya karar verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,043
Üyeler
186,832
Son üye
nightmare1
Geri