Yardım Monitör Önerisi/Tavsiyesi

Scoobyy

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7500
Merhabalar, Bilgisi, tecrübesi ve deneyimleri olan arkadaşlardan bana yol göstermesini istiyorum. 7500 TL net bütçem bulunuyor, istediğim monitör özellikleri 32 inch ve curved olması. İlerleyen zamanlarda ghosting sorunları yaşamak istemiyorum -bildiğim kadarıyla- ips paneller daha kaliteli ve uzun ömürlü oluyormuş. Bu konuda beni aydınlatacak ve bana yol gösterecek yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

dostum ya bütçeyi arttıracaksın ya da inci düşüreceksin
Post automatically merged:

çünkü 75hz üstü olması zor

curved olmasının ya da 32 inc olmasının amacı nedir

dostum ya bütçeyi arttıracaksın ya da inci düşüreceksin

çünkü 75hz üstü olması zor

curved olmasının ya da 32 inc olmasının amacı nedir
Bütçeyi ne kadara kadar arttırmam gerekir, bahsettiğim özelliklerde ve hatalarda sorun yaşamayacağım önerebileceğiniz modelleri atarsanız çok sevinirim.

Özellikle bir amacı yok genel olarak geniş/büyük ve kavisli seviyorum.

genişlik tamamda curved dünyanın en iyi panelinde bile ghostinge yol açıyor hangi oyunları oynayacaksın söylermisin

genişlik tamamda curved dünyanın en iyi panelinde bile ghostinge yol açıyor hangi oyunları oynayacaksın söylermisin
Curved'ın ghostinge yol açan bir özellik olduğunu bilmiyordum. Genellikle FPS oyunları oynarım bf, cs, arma, cod bunların yanı sıra simülasyon oyunları da var.

Curved'ın ghostinge yol açan bir özellik olduğunu bilmiyordum. Genellikle FPS oyunları oynarım bf, cs, arma, cod bunların yanı sıra simülasyon oyunları da var.
bf 1de csde codda büyük ekran ötüdür 27 inc üstüne çıkmasan en iyisi 80cm kadar oluyor genelde

bf 1de csde codda büyük ekran ötüdür 27 inc üstüne çıkmasan en iyisi 80cm kadar oluyor genelde
saydıklarımın yanı sıra lol vs benzeri oyunlar da oynuyorum curved olmasa bile 32 inç kesin hocam öyle söyleyeyim

https://www.hepsiburada.com/lg-34wq...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.11.6 oyuncu monitörü olarak kullanılacak sadece bu var

yoksa 12kya çıkman gerekir

ama bu da alınmaz yani 5ms gtg yani 5x5 15ms gerçek gecikme süresi var min

hocam 27-28 incler zaten büyük monitör incleri

https://www.hepsiburada.com/lg-34wq...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.11.6 oyuncu monitörü olarak kullanılacak sadece bu var

yoksa 12kya çıkman gerekir

ama bu da alınmaz yani 5ms gtg yani 5x5 15ms gerçek gecikme süresi var min

hocam 27-28 incler zaten büyük monitör incleri
biraz araştırma ve yönlendirmeyle fark ettim hocam, haklısınız 27 inche kabulüm 10kTL bandına kadar da çıkabilirim. Tek istediğim renk açısından beni tatmin eden, ilerleyen dönemlerde ghosting, bulutlanma veya diğer panel ile alakalı sorunlar yaşamamak. Bunlara göre monitör önerilerinde bulunursanız eğer çok sevinirim.

biraz araştırma ve yönlendirmeyle fark ettim hocam, haklısınız 27 inche kabulüm 10kTL bandına kadar da çıkabilirim. Tek istediğim renk açısından beni tatmin eden, ilerleyen dönemlerde ghosting, bulutlanma veya diğer panel ile alakalı sorunlar yaşamamak. Bunlara göre monitör önerilerinde bulunursanız eğer çok sevinirim.
Prime indirimini bekle gece belki orada düşer forumda takipte kalmanı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,384
Üyeler
191,084
Son üye
ahmetylcn
Geri