Ben bugün İnce hesaptan sistem aldın 9070 XT li 2k ekran gerekiyor benim bütçede aynı genelde cod War Zone veya hikayeli oyun oynayacağımbu bütçenin ideal monitörü 27'' 2K 180 HZ IPS MONİTÖR modelleridir ama
sen ne istiyorsun
sistemin ne amaçlı
1080p fps oyunları oynayacaksın hz değeri 180 hz üstünde ürün mü lazım
2k hikayeli oyunlar mı oynayacaksın
https://www.akakce.com/monitor/en-u...sync-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,635048875.html aklımda şu vardı emin olamadım genelde fps oyunları oynuyorum karışık diyebiliriz ama hikayeli'de oynadığım oluyorbu bütçenin ideal monitörü 27'' 2K 180 HZ IPS MONİTÖR modelleridir ama
sen ne istiyorsun
sistemin ne amaçlı
1080p fps oyunları oynayacaksın hz değeri 180 hz üstünde ürün mü lazım
2k hikayeli oyunlar mı oynayacaksın
zaten asus alırım diğer 2 monitörüm'de asusBen yakın bir zamanda ASUS ROG Strix XG27ACS satın aldım. Mağazada canlı olarak diğer monitörlerin (MSI, Lenovo, Samsung, ViewSonic) yanında gördüğümde daha kaliteli bir panelinin olduğunu ve renklerin daha canlı olduğunu fark ettim. Sonuç olarak ROG Strix Asus markasının nish modellerini barındırıyor.
Bu yorum tamamen tavsiye niteliğindedir, karar ve sorumluluk size aittir.
TUF almasanız daha iyi bence. Çift TUF Gaming kullanıyordum bi tanesinin alt tarafında ekranın altında komple bi çizgi çıktı 4-5 ay boyunca sürekli bu çizgiler arttı en sonunda ekran komple simsiyah oldu bu yüzden değiştirdim Rog Strix aldım. Yine de sizin kararınız.zaten asus alırım diğer 2 monitörüm'de asus
Hocam bundansa aog markasının modelini daha çok öneriyorlar ben de alacağım da hangisini tercih etmeliyim