takıntılı biri değilsen pixelleri görmezsin ekranın ta dibine girmen gerekiyor pixelleri görmen için 27 fhd alınır eğer isterseniz27'de fhd alırsam pixelleri görür müyüm?
Onun yerine 24' fhd mi almalıyım
24 ideal27'de fhd alırsam pixelleri görür müyüm?
kullanım mesafene göre değişir. ortalama 60cm den kullanıyorum ve 27inç full hd monitörüm var. Pixel sayma gibi bir durum olmadı. Bende alırken bu durumdan endişe ediyordum. Masa ebatları da önemli bu konuda.27'de fhd alırsam pixelleri görür müyüm?
24 yeterli mi fazla büyük olmasinı istemiyorum mesela darknesse falanda 24' kullanıyor24 ideal
27 fhd alcaksan panel IPS olmalı,27'de fhd alırsam pixelleri görür müyüm?
32'de bile pixel görmüyorum ben, 27 iyidir alışınca 24 falan çok küçük kalıyo zaten.27'de fhd alırsam pixelleri görür müyüm?
Bende 32inc kullanıyorum fhd abartılacak bir şey değil valorant oyuncuları dışında knt lerde fln adamın yuz hatlarına kadar goruyon32'de bile pixel görmüyorum ben, 27 iyidir alışınca 24 falan çok küçük kalıyo zaten.
monitör modeliniz nedirBende 32inc kullanıyorum fhd abartılacak bir şey değil valorant oyuncuları dışında knt lerde fln adamın yuz hatlarına kadar goruyon
Görmezsin, kullanıyorum.27'de fhd alırsam pixelleri görür müyüm?
Görmezsin,kullanıyorum.27'de fhd alırsam pixelleri görür müyüm?
Ben direk TV aldım hocam fhd yani dibine girmeyince sorun yokmonitör modeliniz nedir