Neler Yeni

Monitör seçim önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan Kayabaş
Bütçe
1300
Herkese iyi günler. İki adet monitör buldum lakin daha önce monitör satın almadığım için hangisi daha iyidir bilemedim. Resimdeki monitörlerden hangisi daha iyidir? İçimden curved olan geçiyor. Hep düz kullandım. Biraz farklılik olur onuda deneyimlerim lakin aldığım zaman uzun süre kullanmak istiyorum alışamama sorunu yaşar mıyım?

Ekler

• Screenshot_2021-07-03-10-35-40-354_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-07-03-10-35-40-354_com.android.chrome.jpg
    536.4 KB · Hit: 36
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat can kıran
Üstteki daha büyük bi monitör ama o kadarda çok büyük değil 1cm falan fark var kavisli monitör seviyorsan senin için o alttaki daha uygundur

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Üstteki TN alttaki VA panel. Eğer FPS oyunlarında E-Sporcu değilseniz TN panel almak çok mantıklı değil, onun yerine VA, İPS monitörler bakılabilir. Bunlar arasından panel farkından dolayı alttaki seçilebilir.

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
Herkese iyi günler. İki adet monitör buldum lakin daha önce monitör satın almadığım için hangisi daha iyidir bilemedim. Resimdeki monitörlerden hangisi daha iyidir? İçimden curved olan geçiyor. Hep düz kullandım. Biraz farklılik olur onuda deneyimlerim lakin aldığım zaman uzun süre kullanmak istiyorum alışamama sorunu yaşar mıyım?
Curved monitör önermem hele uygun fiyatlı ise dostum kronik sorunlu olabiliyor. Ağır ölü piksel sorunu, ghosting vsvs. Düz ekran kullanmanız daha sağlıklıdır.

MSI OPTİX G241 144 HZ 1 ms ekran öneririm fiyatı şuan baya indirimde ve aktif olarak kullanmaktayım 6 aydır. Tavsiye ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan Kayabaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Curved monitör önermem hele uygun fiyatlı ise dostum kronik sorunlu olabiliyor. Ağır ölü piksel sorunu, ghosting vsvs. Düz ekran kullanmanız daha sağlıklıdır.

MSI OPTİX G241 144 HZ 1 ms ekran öneririm fiyatı şuan baya indirimde ve aktif olarak kullanmaktayım 6 aydır. Tavsiye ediyorum.
Hocam eğer bu model için daha ucuzunu bulabilirisem alabilirim. Çünkü bu fiyatta bütçemi aşıyor. 1350 TL Max bütçe hazırladım monitör için.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence ikisi de alınmaz, E-spor oyuncusu olsan bile bence ıps daha mantıklı renkleri mükemmel oluyor. Bence bunu alabilirsin.

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
Hocam eğer bu model için daha ucuzunu bulabilirisem alabilirim. Çünkü bu fiyatta bütçemi aşıyor. 1350 TL Max bütçe hazırladım monitör için.
Hocam bence 100 tl daha koyabilirseniz uzun götürebilecek bir monitör alırsınız bunun haricinde başka modeller önerebilirim tabii ki de.

Top Bottom