Monitör Seçim Tavsiye

32 inc olması şart mı? Tavsiye etmem de. 27 alın kesinlikle.
kesinlikle 31 televizyona kaçıyor artık. içerik izlemek ve edit vb dışında önermiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben kullanıyorum öneririm

kesinlikle 31 televizyona kaçıyor artık. içerik izlemek ve edit vb dışında önermiyorum

Bu monitör fiyatına göre çok iyi 10k olur bir dahaki ay. 27 alacaksanız bunu alın.

Oyun değil de görüntü performansı daha önemli demiş. Galiba edit gibi işlerle uğraşacak. Fakat kullanım amacını kendisinden öğrenmek daha sağlıklı olacaktır.

renk sayısı önemli. hangisinin renk sayısı fazlaysa onu al. Bir de 1080 p de 32" kesinlikle tavsiye etmem ben 27 kullanıyorum onda bile görüntü kalitesi kötü görünüyo bana

renk sayısı önemli. hangisinin renk sayısı fazlaysa onu al. Bir de 1080 p de 32" kesinlikle tavsiye etmem ben 27 kullanıyorum onda bile görüntü kalitesi kötü görünüyo bana
şiddetle katılıyorum 1080 ve 27 olayına

bu bütçeye alakasız olmuş

bunu alabilirim madem 32 büyük

dell s2721dgfa kullanan varmı aktif olarak

şiddetle katılıyorum 1080 ve 27 olayına

bu bütçeye alakasız olmuş
Merhaba,
Bütçe 10k denilmiş kesinlikle bir bütçe aralığında monitör istememiş 10k’ya kadar monitör bakıyor biz de tavsiyelerimizi sunduk.

bunu alabilirim madem 32 büyük

dell s2721dgfa kullanan varmı aktif olarak
ben kullanıyorum

2 k da ve bu fiyat aralığında en başarılı monitör

dell de ölü piksel vb görülmez bile diyebilirim bu işin ustası yani bu marka. 10 bit renk, ips yani bu bütçe için ekrandan bekleyebileceğin her şey. 4 tane usb + 2 jack girişi var

ben kullanıyorum

2 k da ve bu fiyat aralığında en başarılı monitör

dell de ölü piksel vb görülmez bile diyebilirim bu işin ustası yani bu marka. 10 bit renk, ips yani bu bütçe için ekrandan bekleyebileceğin her şey. 4 tane usb + 2 jack girişi var
bilgi için teşekkürler, bir aksilik çıkmazsa alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,940
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan
Geri