- Bütçe
- 10000
sizde hangisini almalıyım oyun değil de görüntü performansı daha önemli.
kesinlikle 31 televizyona kaçıyor artık. içerik izlemek ve edit vb dışında önermiyorum32 inc olması şart mı? Tavsiye etmem de. 27 alın kesinlikle.
Bu monitör fiyatına göre çok iyi 10k olur bir dahaki ay. 27 alacaksanız bunu alın.kesinlikle 31 televizyona kaçıyor artık. içerik izlemek ve edit vb dışında önermiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben kullanıyorum öneririm
![]()
Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Oyun değil de görüntü performansı daha önemli demiş. Galiba edit gibi işlerle uğraşacak. Fakat kullanım amacını kendisinden öğrenmek daha sağlıklı olacaktır.kesinlikle 31 televizyona kaçıyor artık. içerik izlemek ve edit vb dışında önermiyorum
![]()
Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
şiddetle katılıyorum 1080 ve 27 olayınarenk sayısı önemli. hangisinin renk sayısı fazlaysa onu al. Bir de 1080 p de 32" kesinlikle tavsiye etmem ben 27 kullanıyorum onda bile görüntü kalitesi kötü görünüyo bana
bu bütçeye alakasız olmuş![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
bunu alabilirim madem 32 büyükkesinlikle 31 televizyona kaçıyor artık. içerik izlemek ve edit vb dışında önermiyorum
![]()
Merhaba,şiddetle katılıyorum 1080 ve 27 olayına
bu bütçeye alakasız olmuş
ben kullanıyorumbunu alabilirim madem 32 büyük
dell s2721dgfa kullanan varmı aktif olarak
bilgi için teşekkürler, bir aksilik çıkmazsa alacağım.ben kullanıyorum
2 k da ve bu fiyat aralığında en başarılı monitör
dell de ölü piksel vb görülmez bile diyebilirim bu işin ustası yani bu marka. 10 bit renk, ips yani bu bütçe için ekrandan bekleyebileceğin her şey. 4 tane usb + 2 jack girişi var