Yardım Monitör Seçimi için tavsiye verin

Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar ben şuan danimarkadayım daha bir sistemim yok fakat monitörden başlamak istiyorum monitör alacak bütçem 2.000 kron hangisini tavsiye edersiniz kavisli ve düz yardım edebilirseniz sevinirim.
Bulduklarım —
ASUS TUF 27" VG27VQ GAMING
  • 27" (1 920 x 1 080)
  • 1 ms responstid
  • 165 Hz skærmfrekvens
  • Adaptive-Sync/FreeSync
  • 1 x HDMI 2.0, 1 x DP 1.2, 1 x DVI-D
  • 2 W x 2 Stereo RMS

Birde bu model — MSI 27" Curved Gaming 144HZ - 1MS

Son düzenleme:
danimarkanın ekonomiside kötüymüş .d dicemde 40K Kron Asgari ücretiniz Varmış :( Sana Tavsiyem orda Gamepower Var İse Marka Olarak Önce Ona Bakman. Yoksa viewsonic bakman ama fiyatı biraz arttırman gerek 1800TL Civarı bakıyorsun onu yaklaşık 2300 yapsan iyi olur. 2477,78 Kron a Şu Var. https://www.hepsiburada.com/viewson...K2gpAEfX-2XsU8FYc6EfvUCHGZxRnRrxoCqUkQAvD_BwE Ama Türkiyede Sen Bunu Orda Daha Ucuza Bulabilirsen Tavsiyemdir

danimarkanın ekonomiside kötüymüş .d dicemde 40K Kron Asgari ücretiniz Varmış :( Sana Tavsiyem orda Gamepower Var İse Marka Olarak Önce Ona Bakman. Yoksa viewsonic bakman ama fiyatı biraz arttırman gerek 1800TL Civarı bakıyorsun onu yaklaşık 2300 yapsan iyi olur. 2477,78 Kron a Şu Var. https://www.hepsiburada.com/viewson...K2gpAEfX-2XsU8FYc6EfvUCHGZxRnRrxoCqUkQAvD_BwE Ama Türkiyede Sen Bunu Orda Daha Ucuza Bulabilirsen Tavsiyemdir
Aynen kardeşim maalesef aradım bulamadım gamepoweri 🤔

aga ben sana kron atayım sen bana ordan alıp yolla bu ne lann çok ucuzz
😂😂😂 aynen burdaki hayat yaşam kalitesi türkiyenin 2 katı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama ne almalıyım kararsızım buda facebook da gördüm
23E8456C-B4B2-4055-A4C5-A4E7E964258A.png

😂😂😂 aynen burdaki hayat yaşam kalitesi türkiyenin 2 katı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama ne almalıyım kararsızım buda facebook da gördüm Alıntıyı görüntüle
Reis Bana Göre Her Zaman viewsonic En İyi Monitör Markasıdır BANA GÖRE! Ve bende şuan sana tavsiye ettiğim monitör için para biriktiriyorum :)

Geri