Neler Yeni

Öneri Monitör seçmeme yardımcı olabilir misiniz?

Meprol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuncay Tokaç
Bütçe
4000
Merhaba , eski bir e-spor oyuncusuyum kariyerime geri dönüyorum fakat sınırlı bütçe ile monitör eksiğimi tamamlamam gerekiyor 4.000 tl bandında bir bütçem var altı olursa mutlu olurum üstü olursa zorlaya zorlaya çıkmaya çalışırım , monitörlerden anlamadığım için epey üzerinden bir kaç monitör seçebildim bunlar hakkında fikrinizi ve sizin önerilerinizi bekliyorum şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim..
1733561049150.png

CheckMateMaster

80+ Bronze
Merhaba , eski bir e-spor oyuncusuyum kariyerime geri dönüyorum fakat sınırlı bütçe ile monitör eksiğimi tamamlamam gerekiyor 4.000 tl bandında bir bütçem var altı olursa mutlu olurum üstü olursa zorlaya zorlaya çıkmaya çalışırım , monitörlerden anlamadığım için epey üzerinden bir kaç monitör seçebildim bunlar hakkında fikrinizi ve sizin önerilerinizi bekliyorum şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim..
Alıntıyı görüntüle
bende monitör arayışındayım ama been msı g244PF E2 versiyonunu alıcağım gibi

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Viewsonic ya da MSI İkisini de tercih edebilirsiniz. Viewsonic daha donanımlı özellik bakımından. Diğer yandan parlaklık ve renk açısından MSI daha iyi olabilir. Tamamen kağıt üzerinden baktım, kullanmadım ürünleri.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

CheckMateMaster

80+ Bronze
Viewsonic ya da MSI İkisini de tercih edebilirsiniz. Viewsonic daha donanımlı özellik bakımından. Diğer yandan parlaklık ve renk açısından MSI daha iyi olabilir. Tamamen kağıt üzerinden baktım, kullanmadım ürünleri.

MSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü hocam bununla aralarında ne fark var​

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

MSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü hocam bununla aralarında ne fark var​

Donanım olarak aynılar hatta bit değeri G2412f'de belirtilmemiş. Fakat G244PF E2'de pivot, sağa sola dönme, yükseklik ayarı gibi özellikleriyle çok fazla önüne geçiyor G2312F'in. Ayrıca G2412f 5.100 TL, G244PF E2 4.400 TL 😂.

Önerim sana ikisi arasında kaldıysan tabi ki G244PF E2;

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Attığınız 2. ürünü kullanıyorum. Yaklaşık 2 hafta oldu. Memnunum. Öneririm. Bundan önce V ayak LG kullanıyordum. Gerçekten yer bakımından çok fazla yer kaplıyordu. O yüzden bu tarz bir ürün alıyordum. İndirimlerde 4K fiyata 12 taksit ile aldım.

CheckMateMaster

80+ Bronze
Donanım olarak aynılar hatta bit değeri G2412f'de belirtilmemiş. Fakat G244PF E2'de pivot, sağa sola dönme, yükseklik ayarı gibi özellikleriyle çok fazla önüne geçiyor G2312F'in. Ayrıca G2412f 5.100 TL, G244PF E2 4.400 TL 😂.

G244PF E2 bunu alıcağım teşekkürler önerileriniz için

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

CheckMateMaster

80+ Bronze

hocam bilgili bir insanınız

Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye yanında bu klavyeyi alıcağım iyi bir klavyemidir​

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
hocam bilgili bir insanınız

Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye yanında bu klavyeyi alıcağım iyi bir klavyemidir​

Bi ara klavye ararken araştırdığım bir model ama çok fazla iyi ve kötü yorumu var. Kötü yorumların nedeni de yay sesi mi ne geliyormuş. Bence memnun olursun klavyeden.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öncelikle şunu bilmeniz lazım: bu fiyatta alınabilecwk modellerin tamamı oyun performansı açısından neredeyse aynı olacaktır. Gerçek bir e-spor monitörü için en azından XG2431 falan almanız lazım. Nedeni için şu rehberi okuyabilirsiniz:
Dolayısıyla hızına bakarak monitör seçmenizin bir olayı yok bu bütçede. Normal birine monitör önerir gibi önereceğim size de.
VX2428 ve 2428J fazlasıyla kötü ürunler fiyatına göre. Uzak durun:
G244PF E2 ve G255PF E2 modelleri iyi olabilir belki ancak bilmiyoruz zira incelemeleri yok. Örnek olarak şu rehber konumu okursanız neden incelemesi olmayan monitorler alınmaz anlarsınız:
Bütçenizi geçmeyen ve incelemesi olup iyi olduğunu bildiğimiz MSI MAG 256F öneriyorum. Şu an fiyatı uçmuş galiba ama indirimler öncesi diye bilerek yapıyorlar. Normal fiyatı 3900 falan.

Top Bottom