Monitör servise göndermek

Reaksiyon skoru
74
Arkadaşlar 2019 da rampage rm 144 monitörü almıştım geçenlerde bozuldu bugün ups kargoya verdim n11 den almıştım daha önce n11 de alıp böyle tamire gönderen oldu mu tamir süreci nasıl işler fikriniz varmı

UPS kargo ürününüzü n11 deposuna iletip oradan Rampage servisine iletilecek. 14 gün içinde monitörünüzde belirttiğiniz sebebe dair bir sıkıntı bulurlarsa ihtiyaca göre parça değişimi, müşteri hatası ise ücretli parça değişimi veyahut sorunun durumuna göre cihaz değişimi, son çare olarak para iadesi yapılır. Maksimum 20 iş günü sürer.

UPS kargo ürününüzü n11 deposuna iletip oradan Rampage servisine iletilecek. 14 gün içinde monitörünüzde belirttiğiniz sebebe dair bir sıkıntı bulurlarsa ihtiyaca göre parça değişimi, müşteri hatası ise ücretli parça değişimi veyahut sorunun durumuna göre cihaz değişimi, son çare olarak para iadesi yapılır. Maksimum 20 iş günü sürer.
diyecek bişi kalmamış bize helal

Knka ilk önce ölü pixsel ortaya çıktı 1 hafta falan kaldı sonra kayboldu sonra ekranın sol alt tarafı karardı bu şekilde bu kullanıcı hatası olamaz yani demi ? Mantıken . peki kargonun ulaşıp ulaşmadığını nasıl öğrenirim bana tajip numarası verilmedi kurye evimden gelip aldı zaten

Ekler

• IMG_20210129_160234.jpg
    IMG_20210129_160234.jpg
    3.3 MB · Hit: 25
  • IMG_20210129_165343.jpg
    IMG_20210129_165343.jpg
    1.5 MB · Hit: 26
  • IMG_20210129_165353.jpg
    IMG_20210129_165353.jpg
    2.6 MB · Hit: 27
  • IMG_20210129_165337.jpg
    IMG_20210129_165337.jpg
    967.9 KB · Hit: 30
Knka ilk önce ölü pixsel ortaya çıktı 1 hafta falan oldu sonra kaybildu sonra ekranın sol alt tarafı karardı bu şekilde peki kargonun ulaşıp ulaşmadığını nasıl öğrenirim bana tajip numarası verilmedi kurye evimden gelip aldı xaten
Rampage monitör konusunda tavsiye etmiyorum
Reis pc toplamıştır ilk monitörüm AOC 24GU2 idi modeli herhlade AOC du 1300e ALMIŞTIM onda ölü pixsel çıktı yenisi gelmedi direk para iadesi yaptilar kampanya bitmiş di başka monitör alamadım ondan almıştım

Knka ilk önce ölü pixsel ortaya çıktı 1 hafta falan oldu sonra kaybildu sonra ekranın sol alt tarafı karardı bu şekilde peki kargonun ulaşıp ulaşmadığını nasıl öğrenirim bana tajip numarası verilmedi kurye evimden gelip aldı xaten

Reis pc toplamıştır ilk monitörüm AOC 24GU2 idi modeli herhlade AOC du 1300e ALMIŞTIM onda ölü pixsel çıktı yenisi gelmedi direk para iadesi yaptilar kampanya bitmiş di başka monitör alamadım ondan almıştım
Neyse duruma göre tekrar konuşuruz elimizden gelirse yardımcı oluruz

Sıkıntı olmaz garanti kapsamından sayılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri