heissenberg13
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Lebtobum 16 inç göze küçük geliyor o yüzden de çoğu şey zevk vermiyor ana mönitör olarak bunu alırsam üzer mi aşırı bir ghosting yapar mı sizce almalı mıyım?
Aynı senaryo, aynı monitör. Ben de laptop kullanıyordum. İyi ki 24g42e yi almışım dedim. Fiyatını yakalarsan kaçırma.https://www.itopya.com/aoc-24g42e-2...Zd3u4Tyo-DngQk4ZlAQhLGQ6JWQN39pGKdBTHb2PgoCcV
Sorduğun ürünü tavsiye etmem. Bu AOC monitörü al bence fiyatına göre çok iyi
Hocam kullanımınızda göze çarpan herhangi bir sıkıntı oldu mu monitörde ışık süzmesi veya ufak ghostingler gibi bende aynı monitörü almak istiyorum.Aynı senaryo, aynı monitör. Ben de laptop kullanıyordum. İyi ki 24g42e yi almışım dedim. Fiyatını yakalarsan kaçırma.
sizce bekliyeyim mi düşmesini yoksa direk alayım mı? fiyatı uygun gibihttps://www.itopya.com/aoc-24g42e-2...Zd3u4Tyo-DngQk4ZlAQhLGQ6JWQN39pGKdBTHb2PgoCcV
Sorduğun ürünü tavsiye etmem. Bu AOC monitörü al bence fiyatına göre çok iyi
O kadar teknik bilgim yok hocam ben taktım görüntü aldım bir iki ayar yaptım kullanıyorum şuan sadece dp üzerinden oc hz veriyor diye anladım benim laptop eski biraz dp yok 120 hz yetiyor bana zaten bir iki oyun oynuyorum sorun doğru soru ama ben cevaplayacak adam değilimHocam kullanımınızda göze çarpan herhangi bir sıkıntı oldu mu monitörde ışık süzmesi veya ufak ghostingler gibi bende aynı monitörü almak istiyorum.
Anladım hocam yinede teşekkürler bilgi verdiğiniz için son karar olarak bende alacağım umarım uzun süreler kullanabilirizO kadar teknik bilgim yok hocam ben taktım görüntü aldım bir iki ayar yaptım kullanıyorum şuan sadece dp üzerinden oc hz veriyor diye anladım benim laptop eski biraz dp yok 120 hz yetiyor bana zaten bir iki oyun oynuyorum sorun doğru soru ama ben cevaplayacak adam değilim![]()
Yani daha aşağı düşmez diye düşünüyorum ama firmaların bu dönemde sağı solu belli olmuyor sizin karar vermeniz daha iyi olursizce bekliyeyim mi düşmesini yoksa direk alayım mı? fiyatı uygun gibi