sarsilmaz6
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
yok hocam öyle olmuyor maalesef çünkü gpt de oranın kilitli tasarım oldugunu söylüyor dönüştürücüye ihtiyacı var ki bende denedim standın ucu fotoğraftaki boşluğa girmiyor bile.Bende de aynı monitör kolundan var ama zaten kol 75x75 ve 100x100 destekliyor dönüştürücüye ihtiyacın yok. Monitörün 75x75 ise de takabilirsin yani eğer sorun buysa.
yükselti ayakları kullanyok hocam öyle olmuyor maalesef çünkü gpt de oranın kilitli tasarım oldugunu söylüyor dönüştürücüye ihtiyacı var ki bende denedim standın ucu fotoğraftaki boşluğa girmiyor bile.
nasıl yani hocamyükselti ayakları kullan
vidaların olduğu paketin fotosunu atarmısınnasıl yani hocam
yok hocam öyle olmuyor maalesef çünkü gpt de oranın kilitli tasarım oldugunu söylüyor dönüştürücüye ihtiyacı var ki bende denedim standın ucu fotoğraftaki boşluğa girmiyor bile.
Kutudan yükseltme için parçalar çıkıyor olması lazım hocamyok hocam öyle olmuyor maalesef çünkü gpt de oranın kilitli tasarım oldugunu söylüyor dönüştürücüye ihtiyacı var ki bende denedim standın ucu fotoğraftaki boşluğa girmiyor bile.
hocam işteyim akşam eve geçtiğimde bir kontrol edeyim kutusunu bulabilirsemKutudan yükseltme için parçalar çıkıyor olması lazım hocam