Yardım Monitör standı için dönüştürücü?

Reaksiyon skoru
15
Vesa adaptörü alıp kullanan oldu mu daha önce hiç? Önerebileceğiniz bir link var mı 75x75 to 100x100 tarzı bunun gibi mesela. Elimde Vontech Northbayu F160 var monitör ise Koorui G2721E

Bende de aynı monitör kolundan var ama zaten kol 75x75 ve 100x100 destekliyor dönüştürücüye ihtiyacın yok. Monitörün 75x75 ise de takabilirsin yani eğer sorun buysa.

Bende de aynı monitör kolundan var ama zaten kol 75x75 ve 100x100 destekliyor dönüştürücüye ihtiyacın yok. Monitörün 75x75 ise de takabilirsin yani eğer sorun buysa.
yok hocam öyle olmuyor maalesef çünkü gpt de oranın kilitli tasarım oldugunu söylüyor dönüştürücüye ihtiyacı var ki bende denedim standın ucu fotoğraftaki boşluğa girmiyor bile.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-12-23 at 11.31.17.webp
    WhatsApp Image 2025-12-23 at 11.31.17.webp
    383.6 KB · Hit: 8
yok hocam öyle olmuyor maalesef çünkü gpt de oranın kilitli tasarım oldugunu söylüyor dönüştürücüye ihtiyacı var ki bende denedim standın ucu fotoğraftaki boşluğa girmiyor bile.
yükselti ayakları kullan

Üst tarafa vidalar yetişir ama alt 2 yuva için yükseltici ayaklar oluyor kutu içeriğinde onları kullanmalısın. Yükseltici ayaklar stand kutusu içinden çıkar.

Kutudan yükseltme için parçalar çıkıyor olması lazım hocam

Geri