arkadaş sahibindende çinden getirip kullanmamış birinden satın almıştı hemde 700tl mi neydi bayaa kaliteli çıkmıştı muadili 2000tl falandı. bi sahibindeni kovala derim bu konuda çünkü mağazalar stand konusunda ciddi faiş davranıyorlar.Kaliteli güzel monitör standı önerir misiniz ? 2 monitör takıcam biri 22inç diğer 24inç iki ayrı stand almak mı mantıklı olur yoksa birleşik ikili stand mı ?
ikinci el ürün hiç almadığımdan nasıl olur bilemiyorum 0 almak daha iyi olur benim içinarkadaş sahibindende çinden getirip kullanmamış birinden satın almıştı hemde 700tl mi neydi bayaa kaliteli çıkmıştı muadili 2000tl falandı. bi sahibindeni kovala derim bu konuda çünkü mağazalar stand konusunda ciddi faiş davranıyorlar.
ikinci el değil kanka bildiğin sıfırdı ve baya bir kişi kampanyadayken sanırım çekmiş baya bir ilanı vardı gerçi kapış kapış gitmiştir çünkü baya ucuzdu rakip tr muadiline göre. mx400 dual monitor arm mı neydi adı tam hatırlamıyorumikinci el ürün hiç almadığımdan nasıl olur bilemiyorum 0 almak daha iyi olur benim için
Marka modelini biliyor musun yada sorar mısın bakayım bende var mı belki alırım ikinci el.arkadaş sahibindende çinden getirip kullanmamış birinden satın almıştı hemde 700tl mi neydi bayaa kaliteli çıkmıştı muadili 2000tl falandı. bi sahibindeni kovala derim bu konuda çünkü mağazalar stand konusunda ciddi faiş davranıyorlar.
f80 var bende çok memnunumKaliteli güzel monitör standı önerir misiniz ? 2 monitör takıcam biri 22inç diğer 24inç iki ayrı stand almak mı mantıklı olur yoksa birleşik ikili stand mı ?
Ayrı ayrı almak daha iyidir. İki tane north bayou f80 al kullan. Kendin kullanıyorum çok memnunum.Kaliteli güzel monitör standı önerir misiniz ? 2 monitör takıcam biri 22inç diğer 24inç iki ayrı stand almak mı mantıklı olur yoksa birleşik ikili stand mı ?
Bende def80 var bende çok memnunum
mx400 çift kollu olması lazım invisionınMarka modelini biliyor musun yada sorar mısın bakayım bende var mı belki alırım ikinci el.
F160 modeli yani ikilisi daha uyguna geliyor ama bilemedim.Ayrı ayrı almak daha iyidir. İki tane north bayou f80 al kullan. Kendin kullanıyorum çok memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende de
700 tl ye varmış sahibinden de ama ikinci el hiç almadığım için başka bişi gönderir falan uğraşmamak en iyisi geliyor bana.mx400 çift kollu olması lazım invisionın
f80 var bende çok memnunum
Kaç paraya almıştınız F80 i bide ne zamandı indirime girermi acaba yakın zamanda.Ayrı ayrı almak daha iyidir. İki tane north bayou f80 al kullan. Kendin kullanıyorum çok memnunum.
Bende de
işte o kısmı bilemiyorum kanka para çokomel eğrisi oluyor muadiline baktım dudak uçuklattığı için arkadaşa bunu göstermiştim aldı çok memnun ama satıcı hırtmıdır kötü huylumudur bilemem.F160 modeli yani ikilisi daha uyguna geliyor ama bilemedim.
700 TL ye varmış sahibinden de ama ikinci el hiç almadığım için başka bişi gönderir falan uğraşmamak en iyisi geliyor bana.
Kaç paraya almıştınız F80 i bide ne zamandı indirime girermi acaba yakın zamanda.
650 sanırımF160 modeli yani ikilisi daha uyguna geliyor ama bilemedim.
700 TL ye varmış sahibinden de ama ikinci el hiç almadığım için başka bişi gönderir falan uğraşmamak en iyisi geliyor bana.
Kaç paraya almıştınız F80 i bide ne zamandı indirime girermi acaba yakın zaman
Ben 700e almıştım. Ayrı ayrı almak daha iyi çünkü daha fazla hareket alanı kazanıyorsunuz. Yine de durumunuzu sıkıntıya sokacaksa daha ucuz olanı alın.F160 modeli yani ikilisi daha uyguna geliyor ama bilemedim.
Kaç paraya almıştınız F80 i bide ne zamandı indirime girermi acaba yakın zamanda.
Mantıklı geldi ayrı ayrı almak şuan tüm parayı monitöre verdim aradan biraz zaman geçsin f80 alayım o zaman teşekkürler.Ben 700e almıştım. Ayrı ayrı almak daha iyi çünkü daha fazla hareket alanı kazanıyorsunuz. Yine de durumunuzu sıkıntıya sokacaksa daha ucuz olanı alın.