Monitör standı ve monitör önerisi

ayranli_tuz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390
2. monitör olarak kullanacağım tercihen beyaz olsun ama çerçevesi ince olursa siyah da olabilir fark etmez
1080p 24 inç olsun görüntü kalitesi ve renkleri yüksek olsun hz önemsiz bunun yanında
monitör standı nb f80 önermişlerdi başka önerisi olan var mı ya da f80i hangi satıcıdan alsam iyi olur amazondaki satıcı güvenilir mi
kasım indirimlerini bekliyorum o yüzden 7kya satılan monitör 5k-5.5kya denk gelirse rahat alabilirim
monitör standı için de 1-1.5k

pivot olup olmaması vesa desteğini değiştiriyor mu bilmiyorum pivot olmadan monitör standına takılıyorsa öyle olsun maliyetten düşer muhtemelen

f80 alabilirsin en ucuz neredeyse oradan al kasım indirimlerinde olacak şu 6klık ürün 7kya çıkacak 5.5kya inecek şeklinde fazla büyük bir indirim beklentiniz olmasın onun dışında amazon depodan 3.5kya 144hz 24 inç 1080p ips monitörler düşmüştü belki şansınıza yakalayabilirsiniz

Pivotla vesa alakasız hocam, nb f80 iyidir alabilirsiniz. Monitör olarak da illa beyaz demiyorsanız bunu önerebilirim.
bütçe sıkıntım yok da acaba ips panellerde 10 bit desteği olan monitör var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ana monitörüm ile yan monitörüm arasında uçurum gibi görüntü kalitesi farkı var biraz can sıkıyor

bütçe sıkıntım yok da acaba ips panellerde 10 bit desteği olan monitör var mı?

ana monitörüm ile yan monitörüm arasında uçurum gibi görüntü kalitesi farkı var biraz can sıkıyor
monitör şimdilik indirim bekle monitör standını ise şu an n11'de 1140 TL 100 TL de kupon var 1040'ye alınabiliyor monitör standında satıcı pek önemli değil hepsi zaten kapalı kutu jelatinli kutu gönderdiği için herhangi bir eksiklik veya sıkıntı çıkarmıyor ben de random satıcıdan aldım iki kere hiçbir sıkıntı çıkmadı şimdiden monitör standını alırsan iyi olur zaten bu fiyattan daha aşağıya düşeceğini zannetmiyorum

f80 ile monitörü dik tutabiliyor muyum acaba

var da yan monitör için ne kadar gerekli bilemiyorum
ana monitörüm 12 bit 360 hz 2k oled onda yazı ödev statik görsel falan açamıyorum o yüzden

1080pde 10 bit neredeyse yokmuş vazgeçtim

Geri