Monitör Standların hangisini alayım

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
1500
Arkadaşlar iyi akşamlar Monitör Standı alıcam 3 stand arada kaldım hangisini alsam çok karasızım Monitörüm 24inç bunlardan hangileri uyumlu pek anlamdım beğendiklerimi seçtim

yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyi akşamlar Monitör Standı alıcam 3 stand arada kaldım hangisini alsam çok karasızım Monitörüm 24inç bunlardan hangileri uyumlu pek anlamdım beğendiklerimi seçtim

yardımcı olursanız sevinirim
north bayou al geç attığın temu linklerinden birisi stand değil plaka diğeride duvara monte kullanım amaçlı şahsen masaya monte kullanımı olan modeli tercih ederim bende ikilisi var gayet memnunum.

north bayou al geç attığın temu linklerinden birisi stand değil plaka diğeride duvara monte kullanım amaçlı şahsen masaya monte kullanımı olan modeli tercih ederim bende ikilisi var gayet memnunum.
reis sende nort mu ikilisi var yoksa masaya sabitlenin ikilisimi var (northun indirim vardı bitmiş ya 1200dü 1500 olmuş)

Temu 2'li benim monitörü taşımıyor g65b 27 nasıl sıkmam lazım?
Yanında gelen alyan ile sıkman lazım maksimum desteği 27 inç ama ağır bir modelse biraz zorlanabilir ben çift 24 kullanıyorum problem yaşamıyorum ama baya sıkmıştım rahat kaldırması için

Yanında gelen alyan ile sıkman lazım maksimum desteği 27 inç ama ağır bir modelse biraz zorlanabilir ben çift 24 kullanıyorum problem yaşamıyorum ama baya sıkmıştım rahat kaldırması için
4.5kg hocam standsız hali aşağı doğru düşüyor bu şekil

Ekler

• IMG_20250620_195729.webp
    IMG_20250620_195729.webp
    321.6 KB · Hit: 9
  • IMG_20250617_180600.webp
    IMG_20250617_180600.webp
    516.8 KB · Hit: 9
4.5kg hocam standsız hali aşağı doğru düşüyor bu şekil
Bendekilerde böyle problem yaşamadım ama genel olarak eğimli ve sıkı kullanıyorum pek hareket ettirmiyorum iyice sıkman gerekebilir

Geri