Monitör tavsiye alabilirim.

Çok sağ olun hocam bunu dediniz kafam iyice karıştı.
ya ips te çok siyah oluryor dedin ya ıps monitörlerin bazılarında shadow boost özelliği var o özelliği açtığında siyahlıklar azalıyor yani benim dediğim monitör gayet iyi VA panelin görüntü kalitesi videodanda gördünüz iğrenç bence ıps alın güzel bir oyun deneyimi için

VA panel alınmaz
Hocam va panel neden alınmasın ki? Hz ve tepki süresi konusunda IPS ın VA ya yaklaştığı kadar renklerde de VA paneşin IPS e yaklaştığını düşünüyorum. Bence alınır.

Hocam va panel neden alınmasın ki? Hz ve tepki süresi konusunda IPS ın VA ya yaklaştığı kadar renklerde de VA paneşin IPS e yaklaştığını düşünüyorum. Bence alınır.
Hocam siz ne düşünüyorsunuz linkteki monitör hakkında?

görüntüsü ama ıps in daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@epica59 5x e sen bi baksana sence ips mi va mı
Televizyon karşılaştırıyorsun farkındaysan.Monitörün daha çok oyun performansı dikkate alınılacak VA panel 1 tık daha iyi benim gözümde..Ayrıyeten İPS panellerin çoğunda ghosting şikayetleri var

Hocam siz ne düşünüyorsunuz linkteki monitör hakkında?
Hocam siz neler arıyorsunuz monitörde onu söyler misiniz? O fiyat bandında IPS panel almak aslında daha mantıklı olabilir. Eğer çok ciddi bir şekilde oyun ile uğraşmıyorsanız.

Televizyon karşılaştırıyorsun farkındaysan.Monitörün daha çok oyun performansı dikkate alınılacak VA panel 1 tık daha iyi benim gözümde..Ayrıyeten İPS panellerin çoğunda ghosting şikayetleri var
hocam peki online değilde hikaye oyunu oynuyorsa

Hocam siz neler arıyorsunuz monitörde onu söyler misiniz? O fiyat bandında IPS panel almak aslında daha mantıklı olabilir. Eğer çok ciddi bir şekilde oyun ile uğraşmıyorsanız.
Hocam daha çok pubg mobile diyeyim size birde sistemin mümkün kıldığı piyasadaki oyunlar diyelim.

Hocam daha çok PUBG mobile diyeyim size birde sistemin mümkün kıldığı piyasadaki oyunlar diyelim.
Bu da çok açık uçlu oldu. Mesela arkadaşın dediği gibi rekabetçiden ziyada hikayeli oyunlar oynuyorsanız, renk doğruluğu sizin için daha önemli olabilir. Sorduğum soruda sizin için monitörün parlaklığı, kaç hz olduğu, yüksekliğinin ayarlanabilir olması, pivot özelliğinin olup olmaması, curved veya flat olması. Bunları sormuştum aslında.

Bu da çok açık uçlu oldu. Mesela arkadaşın dediği gibi rekabetçiden ziyada hikayeli oyunlar oynuyorsanız, renk doğruluğu sizin için daha önemli olabilir. Sorduğum soruda sizin için monitörün parlaklığı, kaç hz olduğu, yüksekliğinin ayarlanabilir olması, pivot özelliğinin olup olmaması, curved veya flat olması. Bunları sormuştum aslında.
Hocam bu kadar orta seviye bi monitör daha önce hiç kullanmadım parlaklık konusunda bir şey diyemiycem ama 165 hz, yüksekliği ayarlanabilir olması , pivot şart hocam hoşuma giden bir özellik , curved düz monitörlere göre daha rahat kullanması benim için

Hocamm ??

Geri