Neler Yeni

monitör tavsiyesi 1080p minimum 1ms ve 144 hz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İlksen Okunakol
bekliyorum yorumunu, ben de bunu alabilirim. TN panel aşırı sıkıyor canımı bakalım 144Hz olmasa da 75 Hz IPS bir monitör alacak gibiyim. Senin IPS panel yorumunu da merak ediyorum. Ben mağazada gidip karşılaştırmıştım IPS daha hoşuma gitmişti VA'ya göre.
Yeni bi monitör alacaksan ki özellikle oyun oynama amaçlı 75Hz almanı tavsiye etmem. Biraz daha dişini sıkıp 144Hz almalısın, günümüzde Gaming bir sistemin ihtiyacını karşılayabilecek monitörler 144Hz den başlıyor :/

melogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
MELİH TEMUR
yorumlar biraz kötü ve galiba içinden herhangi bir kablo çıkmıyor
f/p olarak alabileceğin ips 1ms 144hz tek monitör. Yorumlar %80 memnun herkes. Birkaç kişinin kötü yorumuna göre almamak sizin bileceğiniz durum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
Yeni bi monitör alacaksan ki özellikle oyun oynama amaçlı 75Hz almanı tavsiye etmem. Biraz daha dişini sıkıp 144Hz almalısın, günümüzde Gaming bir sistemin ihtiyacını karşılayabilecek monitörler 144Hz den başlıyor :/

Benim sistemim 144 FPS alamıyor ki neden 144 Hz monitör alayım :d
Sistemime uyan 75Hz ve zaten 75Hz 'yi de seviyorum, oyun oynarken de bir sıkıntı çıkarmıyor, gayet her rekabetçi oyunu rahatlıkla oynuyorum. Dişimi sıkacak bir durum da yok, Monitörümü değiştirirsem sadece Panel farkından dolayı değiştireceğim, TN yerine IPS alacağım. 75Hz'yi değiştirmeyeceğim.

Top Bottom