Monitör tavsiyesi lazım

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
10000
4070ti Amd r7 7700x 32ram hazır sistem alıyorum ama monitör bulamadım fps ağırlıklı olmak üzere her tür oyunu oynuyorum sadece oyun için kullanıcam bütçe 10k civarı monitör lazım yardım eder misiniz?

bilerek 2k attım 1080 darboğaz yapar o sistem

Bu dell in içinde kablo çıkıyo mu hdmi vs çünkü ilk defa pc alıyorum bi bilgim yok daha önce sadece ps5 im vardı
kutunun içinden dp to dp ve dp to type c olmak üzere 2 kablo çıkıyor hdmi kablosu çıkmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu dell in içinde kablo çıkıyo mu hdmi vs çünkü ilk defa pc alıyorum bi bilgim yok daha önce sadece ps5 im vardı
renk kalite ve doygunluk açısından piyasada en iyilerden biri rahatlıkla alabilirsin bu ürünü forumda baya kullanan var

kutunun içinden dp to dp ve dp to type c olmak üzere 2 kablo çıkıyor hdmi kablosu çıkmıyor.

renk kalite ve doygunluk açısından piyasada en iyilerden biri rahatlıkla alabilirsin bu ürünü forumda baya kullanan var
Peki hdmi kablosu almama gerek kalıyo mu bu kablolar yeterli mi

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,340541290.html bunu da çok tavsiye ettiler sizde DELL mi iyidir bu mu

Monitöre 300 lira zam gelmiş 🙃
Toplam sistemim 69k tutuyodu şuan sadece kasam 63 tutuyo ekipmanlar falan hepsi beraber 75 i bulucam gibi🥲

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,340541290.html bunu da çok tavsiye ettiler sizde DELL mi iyidir bu mu

Toplam sistemim 69k tutuyodu şuan sadece kasam 63 tutuyo ekipmanlar falan hepsi beraber 75 i bulucam gibi🥲
aoc'dan çok daha iyi bu dell

Peki hdmi kablosu almama gerek kalıyo mu bu kablolar yeterli mi
gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,699
Üyeler
190,789
Son üye
ugur58991