Öneri Monitör Tavsiyesi Önerisi

Entilus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
807
Bu monitörü almayı planlıyorum. 27 inç FHD görüntü çamur oluyor dedi bir arkadaş bilgisi olan yazabilir mi nasıl sorunlar yaşarım.

Sistemim 3060 ti r5600 mevcut.

Önerilerinize açığım bunun yerine ne alınabilir.

Bu monitörü almayı planlıyorum. 27 inç FHD görüntü çamur oluyor dedi bir arkadaş bilgisi olan yazabilir mi nasıl sorunlar yaşarım.

bu çok iyi bir monitör 27 inç 1080p gayet iyi canlı deneme şansım oldu..

Çok çok yakından bakmıyorsan sorun yok hocam çamur diyerek abartmış arkadaş.

Attığınız monitörde harika alttakide , ikiside 27 inç , lenovo 180 hz fakat çok fark etmez. İki monitörde sorunsuz hocam gönül rahatlığııyla alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben alacağımdada öyle dediler vazgeçirdiler almadığıma pişman oldum , almışken 27 alın hocam bakmayın görüntü çamur gibi diyenlere.

Cevaplayanlara teşekkürler Tecrübeleriniz için soruyorum, arkadaşlar monitör baya Eylül ayına önceden alim diyorum zam yemeden o zamana kadar fiyat indirimi VS olur mu dolar artıyor malumunuz zam mı gelir indirim mi?

Ppi bakmanız lazım. Örneğin telefon da 1080p 6-7 inc monitör de 1080p 24 inc arada uçurum oluyor görüntü keskinliği açısından. Tabi belirli bir keskinlikten sonrası farkedilmez ve ne panele olan uzaklığınız da bunu değiştir. Tvler de 1080p ve ekranları çok büyük ama 1cmden değil 5-10 metre uzaktan baktığınız için farkedilmiyor. İşin aslı bu. Deneyimleyip kendisi karar verin. Şahsi fikrim 24 1080p 27 2k-4k

Ppi bakmanız lazım. Örneğin telefon da 1080p 6-7 inc monitör de 1080p 24 inc arada uçurum oluyor görüntü keskinliği açısından. Tabi belirli bir keskinlikten sonrası farkedilmez ve ne panele olan uzaklığınız da bunu değiştir. Tvler de 1080p ve ekranları çok büyük ama 1cmden değil 5-10 metre uzaktan baktığınız için farkedilmiyor. İşin aslı bu. Deneyimleyip kendisi karar verin. Şahsi fikrim 24 1080p 27 2k-4k
Daha çok hikaye ve online olarak rol yapma tarzı takılıyorum fps çok oynamıyorum. Normal bir çalışma masasında kullanıyorum mesafeyi masayı atarak göstereyim fikrinizi söylerseniz sevinirim.

Geri