1080p istiyorsan MSI g255pf e2 pivot 180hz 1ms gtg ve rapid IPS kendim kullanıyorum alınabilecek en f/p ürün diyebilirim mesela aynı fiyatlarda Asus vg249q3a ve pivot hâli olanı var arkadaşlarım kullanıyor ölü piksel, yorgun piksel ve beyaz çizgiler çıkmış iade edemiyolar pişman oldular.Sistemim
Rtx 4060 ti 16 GB
İ5 13400f
Goodram 16 GB 3200 mhz ram
Eski bir monitör ü şuan dönüştürücü ile kullanıyorum ve yeni bir monitör almak istiyorum sistemim 2k desteklermi yoksa 1080 p almam daha mı iyi olur
Bütçem:4 bin ile 6 bin arası
Not: Sistemin 2k destekler. Yine Asus MSI gibi markalara bakabilirsin. Ama sakın Samsung bakma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alırsa ghosting sorunlarıyla uğraşır. Samsung G serisi hiçbir monitör alınmaz denendi onaylandı2k oynaya bilirsin ama o paralara pek yok gibi. 1080p önerim Samsung G4 al
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vg249ql3a güzeldir ama ekranında beyaz çizgiler çıkmaya başlıyor bir süre sonraHocam şahsen aoc önermem ben kendim kullanıyorum modeli videolarda görüntü 1080p gibi değil daha düşük çözünürlükte gösteriyor fakat oyun için gayet iyi eğer video film izliuorsanız asus tuf gaming VG249QL3A öneririm veya lg 24gn65r baka bilirsiniz