Öneri Monitör tavsiyesi

Aldigim monitör Va panel fakat bu bütçede pivot ve IPS daha iyi olur bu kadar bütçen. Varken (1399a 2 hafta önce gaming gecesi indiriminde aldim fakat şuan 1600tlyr alinmax
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

165 hz o fiyata Zor monitör
İşte 1300 TL'ye Bunu Buldum Sizce Kötü Mü Veya Ne Gibi Dezavantajı Var?

TN panel sıkıntı olmaz diyorsan alabilirsin bence, o monitörü kullanan kimse görmedim ama şu ana kadar.

TN panel olduğu içi önermem renk canlılığı bakımından en iyi IPS tir Va kullanıyorum o da ortası eskiden TN kullanıyordum renk ona göre çok daha canlı geldi
Va panel olsa alınır kapış kapış giderdi

TN panel olduğu içi önermem renk canlılığı bakımından en iyi IPS tir Va kullanıyorum o da ortası eskiden TN kullanıyordum renk ona göre çok daha canlı geldi
Va panel olsa alınır kapış kapış giderdi
TN Panel İle İPS Veya Va'nın Ne Farkları Var DA-SİSTEM 2 Alacağım Yanına İstiyorum

TN Panel İle İPS Veya Va'nın Ne Farkları Var DA-SİSTEM 2 Alacağım Yanına İstiyorum
Da 2 de öneririm fakat yanına bir işlemci soğutucu alman Şart
İşlemci Gta5 de rahat 70lerin üstüne çıktı coretrnp üzerinde baktım
Ve montior konusunda
Bütçeniz 1500tl altiysa yarın Gaming gecesinde 27 inç Va ,,(genelde o tarz geliyor ), monitör alabilirsiniz
Zaten gamimg gecesi hakkında konu var bu forumda

TN panel rekabetçi oyunlar için daha iyi diye biliyorum, IPS panelde renkler daha canlıdır.

TN panel rekabetçi oyunlar için daha iyi diye biliyorum, IPS panelde renkler daha canlıdır.
Full Oyun İçin Alıcam

Da 2 de öneririm fakat yanına bir işlemci soğutucu alman Şart
İşlemci Gta5 de rahat 70lerin üstüne çıktı coretrnp üzerinde baktım
Ve montior konusunda
Bütçeniz 1500tl altiysa yarın Gaming gecesinde 27 inç Va ,,(genelde o tarz geliyor ), monitör alabilirsiniz
Zaten gamimg gecesi hakkında konu var bu forumda
Niye Soğutucu Almam Gerekir Fazla Isınmıyor Diye Biliyorum Kasa İyi Değil Mi? En Fazla Gta V Fortnite Veya Battlefield V Oynarım

Full Oyun İçin Alıcam

Niye Soğutucu Almam Gerekir Fazla Isınmıyor Diye Biliyorum Kasa İyi Değil Mi? En Fazla Gta V Fortnite Veya Battlefield V Oynarım
İşlemci soğutucusu diyor, o işlemci ısınıyor. Stok soğutucusu ile kullanma.

Full Oyun İçin Alıcam

3600 için geçerli fakat 3500x için bilemem

Geri