Neler Yeni

🔥İndirim Monitör Tutucu Kol North Bayou F80 Sepette 1.387,28 TL

Yukosss

80+ Bronze
Klavye delikanlısı olan sensin aslında , bunu anlamanı beklerdim fakat beyin denen organ maalesef herkeste mevcut olmayabiliyor. Az önce atarlanan sendin. Bu lafları reelde de söylemeni isterdim ama senin gibi yaşı küçük veya zekası düşük şahsiyetler sanal ortamdan horozlanmayı sevdikleri için yapacak bir şey yok.
Tamam dostum zırlamaya devam et, izmirdeysen de özel mesaj atabilirsin, yaşı küçük arkadaşın çayını içersin :)

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Alihan
Klavye delikanlısı olan sensin aslında , bunu anlamanı beklerdim fakat beyin denen organ maalesef herkeste mevcut olmayabiliyor. Az önce atarlanan sendin. Bu lafları reelde de söylemeni isterdim ama senin gibi yaşı küçük veya zekası düşük şahsiyetler sanal ortamdan horozlanmayı sevdikleri için yapacak bir şey yok.
Özel çocuk

Rediron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert Aldemir
İlgilendiği Kategoriler
Sorunlar
Konu uzayıp gitmiş. Hala indirim var mı? Ben alcamseni satıcısından aldıydım bu arada, onu tercih edin, güvenilir.

Yukosss

80+ Bronze
Konu uzayıp gitmiş. Hala indirim var mı? Ben alcamseni satıcısından aldıydım bu arada, onu tercih edin, güvenilir.
Hocam şuanda 1.387TL trendyol kuponunuz varsa yine uygun fiyatlara geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

h100 atası sanki nasıl savunuyor numune bir adam
Yok o şekil olarak H100 Hastası o yüzden savunuyor anlayanaaa :)

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Batuhan Divrik
h100 modeli varken f80 almak saçma.
Ben aktif olarak h100 modelini de kullandım ama f80 modelini daha çok seviyorum. Aralarında devasa bir fark yok. Aradaki fiyat farkına değecek bir fark söylerseniz bilelim.

Alsancak1

80+ Bronze
Ben aktif olarak h100 modelini de kullandım ama f80 modelini daha çok seviyorum. Aralarında devasa bir fark yok. Aradaki fiyat farkına değecek bir fark söylerseniz bilelim.
Ben sadece fikrimi söyledim. İkisi arasında 500 tl fark var. Çok öyle aman aman bir fark değil. 1000 lira veren 1500 de verebilir. İkisi arasındaki farka gelecek olursak north bayou sitesinde farkları mevcut. Bakmaya üşenenler için açıklayim , h100 modelinde asansör var. Monitörü çok daha üste taşıyıp yukarı pozisyonlara yerleştirilebilir. Ve f80 modelinden daha fazla ileriye çekilebilir. Ve ek olarak boru uzatma aparatı alınıp asansör boyunu daha da yükseltebilirsiniz. Kısacası epey bir fark var. f80 almak saçma dedik diye biz suçlu olduk arkadaş gülüp geçiyorum bu cahil sürüsüne :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
kod olsa alıcamda kod yok

Yukosss

80+ Bronze
Yav o konuşuyor işte fazla şey etmeyin.

Ben sadece fikrimi söyledim. İkisi arasında 500 tl fark var. Çok öyle aman aman bir fark değil. 1000 lira veren 1500 de verebilir. İkisi arasındaki farka gelecek olursak north bayou sitesinde farkları mevcut. Bakmaya üşenenler için açıklayim , h100 modelinde asansör var. Monitörü çok daha üste taşıyıp yukarı pozisyonlara yerleştirilebilir. Ve f80 modelinden daha fazla ileriye çekilebilir. Ve ek olarak boru uzatma aparatı alınıp asansör boyunu daha da yükseltebilirsiniz. Kısacası epey bir fark var. f80 almak saçma dedik diye biz suçlu olduk arkadaş gülüp geçiyorum bu cahil sürüsüne :D
Bu cahil sürüsü seni yer birazdan aslan, sen fazla ses etme uza burdan.

kod olsa alıcamda kod yok
Hocam sıcak fırsatlarda arada düşüyor kodlar dün kullanmıştım ben.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
kime göre saçma adam monıtoru arşa cıkarmak ıstıyosa h100 alır ama kim o sekilde kullanır yada kim monıtoru burnunun ucunda alıp oyun oynar ?

Yav o konuşuyor işte fazla şey etmeyin.

Bu cahil sürüsü seni yer birazdan aslan, sen fazla ses etme uza burdan.

Hocam sıcak fırsatlarda arada düşüyor kodlar dün kullanmıştım ben.
kodu 1300 kenmı kullandın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,253
Üyeler
170,329
Son üye
Aizenbtw
Top Bottom