Yardım Monitör ve Oyuncu Ekipmanları Önerileri

berkexjok

80+
Reaksiyon skoru
1
2.Monitor yapmak için ortalama bi monitör , oyuncu koltugu , altsız masa önerileri alabilir miyim arkadaşlar

2.Monitor yapmak için ortalama bi monitör , oyuncu koltugu , altsız masa önerileri alabilir miyim arkadaşlar
Monitor icin buralarda takiliyosan eger, 4.000 bandında işini görücek cok fazla monitor bulabilirsin. 24 inclik 165 hz lik ips panel monitorleri sıkca goruyorum. Koltuk ve masa icin yorum yapamicam fakat bütce paylas. Ozellikle de monitor ve koltukta sıkala geniş, ihtiyaclar değisken olabiliyor

Monitor icin buralarda takiliyosan eger, 4.000 bandında işini görücek cok fazla monitor bulabilirsin. 24 inclik 165 hz lik ips panel monitorleri sıkca goruyorum. Koltuk ve masa icin yorum yapamicam fakat bütce paylas. Ozellikle de monitor ve koltukta sıkala geniş, ihtiyaclar değisken olabiliyor
hocam tam 4000 bandında bahsettıgın tarz bi monitor arıyorum 3 parça için toplam bütçem 20k civarı

bütçe nedir.

masa için
yukardakinden 2 mt alıp yanlarına da alttakinden 2 tane alıp montalıyorsun tertemiz masa

koltuk olarak git avm ye otur rahat ettiklerine bak sonra internetten benzerini al veya uygunsa ordan al

monitör
sürekli indirime düşen ktc veya fazeon var görürsün zaten forumda onlar iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,229
Üyeler
190,710
Son üye
sepultura11