Neler Yeni

Mönitörde 1 Ölü Piksel Garanti Kabul etmiyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar firmayla konuştum. Şartsız iade hakkının 1 Ekim itibariyle teknolojik ürünlerde hasar olmadıkça kabul edilmediğini söyledi.

Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden aldın monitörü? 1 Ekim muhabbeti 1 ocağa ertelendi. Ölü pikseli çoğu firma 4-5 tane olmadığı sürece kabul etmiyor. 14 günlük iade hakkını kullan iade et. Yoksa çok başın ağrır.

OUZXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuzhan Bukowski
Sen adamların dediğine niye bu kadar itimat ediyorsun? Nereden aldın ürünü?

Hocam iade edeceğim diyorum böyle diyor. Ne yapabilirim ki?

hangi ekran acaba aldığın öğrenebilirmiyim

Samsung LF27T350FHRXUF​

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,265
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Hocam iade edeceğim diyorum böyle diyor. Ne yapabilirim ki?

Samsung LF27T350FHRXUF​

İnternet üzerinden aldığın herhangi bir ürünü 14 gün içerisinde iade edebilirsin, yolla iadeye geri yollarlarsa THH'ye başvurursun.

OUZXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuzhan Bukowski
Şimdi firmayla konuştum Ekim'e değil Ocak'a ertelendiğini söyledim. Paket açıldığı için iade hakkının iptal olduğunu söylediler.

İnternet üzerinden aldığın herhangi bir ürünü 14 gün içerisinde iade edebilirsin, yolla iadeye geri yollarlarsa THH'ye başvurursun.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdi firmayla konuştum Ekim'e değil Ocak'a ertelendiğini söyledim. Paket açıldığı için iade hakkının iptal olduğunu söylediler.
Öyle bir hakları yok. 14 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. İade almadığınız taktirde THH'ye başvuracağını söyle. Bu tarz sitelerden de bir daha alış veriş yapma bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oguz han
Hocam nerden hangi ürünü aldığını paylaşabilir misin başkaları da aynı yerden alışveriş yapmasın.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Arkadaşlar firmayla konuştum. Şartsız iade hakkının 1 Ekim itibariyle teknolojik ürünlerde hasar olmadıkça kabul edilmediğini söyledi.

O ertelendi öyle bişey yok

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Hocam adamlar anladığım kadarıyla sizi dolandırmak istiyor siz şuan haklı durumdasınız eğer kabul etmiyorsanız iadeyi dava açıcam diyin r yaparlar yapmazsada açarsınız davasınızı paranızı alırsınız

OUZXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuzhan Bukowski
Arkadaşlar ürünü Laptopfırsatı.com'dan aldım. Üründe Samsung monitörü. Firmaya böyle bir hakkı olmadığını söylememe rağmen Eğer iade talebi yaparsam kutusu açıldığı için kabul etmeyeceğini söylüyor. Samsung yetkili servisle görüştüğüm zaman 1 pixel garantiye girmediğini söylüyor. Böyle bir durum olmadığını, 1 pixel olsa bile arızaya girdiğini söylüyorum. Tamam getirin ama bir şey yapmayacağız, tüketici haklarına başvurabilirsiniz diyor. Yani genel olarak ikisi de yaptıklarının suç olduğunu biliyor sadece müşterilerinin avukat ve mahkemeyle bezdirmeye çalışıyorlar.

Hocam adamlar anladığım kadarıyla sizi dolandırmak istiyor siz şuan haklı durumdasınız eğer kabul etmiyorsanız iadeyi dava açıcam diyin r yaparlar yapmazsada açarsınız davasınızı paranızı alırsınız
Buyurun açın diyor hocam adamlar. Uğraştırmak istiyorlar.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oguz han
Arkadaşlar ürünü Laptopfırsatı.com'dan aldım. Üründe Samsung monitörü. Firmaya böyle bir hakkı olmadığını söylememe rağmen Eğer iade talebi yaparsam kutusu açıldığı için kabul etmeyeceğini söylüyor. Samsung yetkili servisle görüştüğüm zaman 1 pixel garantiye girmediğini söylüyor. Böyle bir durum olmadığını, 1 pixel olsa bile arızaya girdiğini söylüyorum. Tamam getirin ama bir şey yapmayacağız, tüketici haklarına başvurabilirsiniz diyor. Yani genel olarak ikisi de yaptıklarının suç olduğunu biliyor sadece müşterilerinin avukat ve mahkemeyle bezdirmeye çalışıyorlar.

Buyurun açın diyor hocam adamlar. Uğraştırmak istiyorlar.
Hocam sen talebi oluştur kod gelir umarım direkt yollarsın. Geri gönderirlerse de kargoyu kabul etme.

OUZXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuzhan Bukowski
Hocam sen talebi oluştur kod gelir umarım direkt yollarsın. Geri gönderirlerse de kargoyu kabul etme.
Hocam şikaetvar'ı kontrol ettim herkes iade de aynı sıkıntıyı yaşamış. Kabul etmezsem nasıl olacak ki?

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Arkadaşlar dün monitör aldım fakat şimdi kontrol ettiğimde 1 ölü piksel mevcut. İlk başta aldığım siteyi aradım Samsung'a yönlendirdiler, Samsung'u aradım şehrimdeki yetkili servise yönlendirdiler. Yetkili servisi aradığımda 1 Pikselin garantiye girmediğini söylediler. İnternette böyle bir şeyin olmadığını görüp geri tekrar aradım. Yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Tüketici haklarına nasıl başvurabilirim? Daha önce böyle bir şey yapan oldu mu?
kanka aynısını ben yaşadım aoc monitörde iade şansın varsa direkt iade et uğraşma kafan ağrımasın öyle bi şansın yoksa tüketici hakem heyetine başvur zaten ordakiler direkt seni destekliyorlar kanka hiç sıkıntı yok kafanı yorma firma öyle dedi diye öyle olmuyo o işler sen rahat ol git iade et varsa şansın yoksa tüketici hakem heyetine git seni haklı bulacaklar kanka bende ölü piksel için aradığımda hakem heyetini durumumu anlattım adamlarda getirin iade edelim vs dediler ayıplı mal almışsınız firma size yenisini göndermek zorunda veya para iadesi yapmak zorunda dediler sıkıntı etme yani.

OUZXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuzhan Bukowski
kanka aynısını ben yaşadım aoc monitörde iade şansın varsa direkt iade et uğraşma kafan ağrımasın öyle bi şansın yoksa tüketici hakem heyetine başvur zaten ordakiler direkt seni destekliyorlar kanka hiç sıkıntı yok kafanı yorma firma öyle dedi diye öyle olmuyo o işler sen rahat ol git iade et varsa şansın yoksa tüketici hakem heyetine git seni haklı bulacaklar kanka bende ölü piksel için aradığımda hakem heyetini durumumu anlattım adamlarda getirin iade edelim vs dediler ayıplı mal almışsınız firma size yenisini göndermek zorunda veya para iadesi yapmak zorunda dediler sıkıntı etme yani.
Çok teşekkür ederim hocam. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için gerekli güncellemeleri söyleyeceğim buradan. Şimdilik babamın bir arkadaşı varmış sanırım samsung servisinde çalışan ona danışacağız. Aslında şu an 2 seçeneğim var ya firmaya iade yapacağım ya da samsunga değişim yapacağım. İkisi de mahkemeye taşımaya çalışıyor.

Top Bottom