Eğer öyleyse firma iadeyi açıklama gereksiz kabul etmesi gerekiyor kutu açıldığı için kabul etmeyeceğini söylüyor.Hocam Samsung'un dediği doğru olabilir. Çünkü Asus'un garantin kitapçığında 5 ve üzeri ölü piksel varsa eğer ürün arızalıdır diyor. Samsung da aynı koşul sunuyor olabilir. Ben de aynısı oldu 2 ölü piksel vardı o yüzden Hepsiburada sayesinde koşulsuz iade ettim.
Güvenebilirsin kuzenime sistem aldık bu siteden.Öncelikle geçmiş olsun, sonra benimde bir sorum var. tebilon.com diye bir siteden ekran kartı almayı düşünüyorum, başıma iş alır mıyım acaba?
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı - RX-66XL8LFDQ Uygun Fiyatları ile Tebilonda
XFX Marka XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı - RX-66XL8LFDQ Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Öyle saçma şey mi olur? Kutuyu açmadan ne bilelim belki ürün sorunlu?Paket açıldığı için iade hakkının iptal olduğunu söylediler.
Bu siteden aldım ekran kartımı bir sorun çıkmadı.Öncelikle geçmiş olsun, sonra benimde bir sorum var. tebilon.com diye bir siteden ekran kartı almayı düşünüyorum, başıma iş alır mıyım acaba?
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı - RX-66XL8LFDQ Uygun Fiyatları ile Tebilonda
XFX Marka XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı - RX-66XL8LFDQ Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Hocam şu an ölü pixelli ürünü almak istemiyor firma bana kakalamaya çalışıyor. Utanmadan söylediği 2. yalanı bu.Öyle saçma şey mi olur? Kutuyu açmadan ne bilelim belki ürün sorunlu?
Ölü pikseli söylemeden iade etmeyi deneyin olmazsa hemen thhye başvurunBu siteden aldım ekran kartımı bir sorun çıkmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şu an ölü pixelli ürünü almak istemiyor firma bana kakalamaya çalışıyor. Utanmadan söylediği 2. yalanı bu.