Mönitörde 1 Ölü Piksel Garanti Kabul etmiyor

Kutuyu açmadan nerden bilecez olu piksel var mi yok mu? Boyle bi sacmalik olabilir mi

Hocam Samsung'un dediği doğru olabilir. Çünkü Asus'un garantin kitapçığında 5 ve üzeri ölü piksel varsa eğer ürün arızalıdır diyor. Samsung da aynı koşul sunuyor olabilir. Ben de aynısı oldu 2 ölü piksel vardı o yüzden Hepsiburada sayesinde koşulsuz iade ettim.

1 ölü pikseli umursamıyorlar diye biliyorum

Hocam Samsung'un dediği doğru olabilir. Çünkü Asus'un garantin kitapçığında 5 ve üzeri ölü piksel varsa eğer ürün arızalıdır diyor. Samsung da aynı koşul sunuyor olabilir. Ben de aynısı oldu 2 ölü piksel vardı o yüzden Hepsiburada sayesinde koşulsuz iade ettim.
Eğer öyleyse firma iadeyi açıklama gereksiz kabul etmesi gerekiyor kutu açıldığı için kabul etmeyeceğini söylüyor.

Öncelikle geçmiş olsun, sonra benimde bir sorum var. tebilon.com diye bir siteden ekran kartı almayı düşünüyorum, başıma iş alır mıyım acaba?
Güvenebilirsin kuzenime sistem aldık bu siteden.

Öncelikle geçmiş olsun, sonra benimde bir sorum var. tebilon.com diye bir siteden ekran kartı almayı düşünüyorum, başıma iş alır mıyım acaba?
Bu siteden aldım ekran kartımı bir sorun çıkmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle saçma şey mi olur? Kutuyu açmadan ne bilelim belki ürün sorunlu?
Hocam şu an ölü pixelli ürünü almak istemiyor firma bana kakalamaya çalışıyor. Utanmadan söylediği 2. yalanı bu.

Bu siteden aldım ekran kartımı bir sorun çıkmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu an ölü pixelli ürünü almak istemiyor firma bana kakalamaya çalışıyor. Utanmadan söylediği 2. yalanı bu.
Ölü pikseli söylemeden iade etmeyi deneyin olmazsa hemen thhye başvurun

Arkadaşlar şimdi Tüketici haklarına Samsung'u şikayet edeceğim. Yarın tanıdık Samsung yetkilisyle görüşüp öyle ne yapacağıma karar vereceğim. Aynı sorunu yaşayanlar için güncellemeye devam edeceğim.

hepsiburadayı bundan dolayı seviyorum. posetleri yırtık kutuları paramparca olmus ürünleri bile sorgusuz iade alıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,544
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri