bu fotoğrafı ben çekmedim ama aynı sorun oluyo ve fotoğraftaki ile aynı monitörDriverdan olduğunu sanmıyorum monitörden veya kablodan olabilir kabloyu bir test edin.
neden olabilir senceResim ekler misin? DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kur.
Başka monitör ile deneme şansın varsa dene eğer sorun yoksa monitör sorunlu eğer varsa başka kablo ile dene yine aynı ise ekran kartının soketi ile ilgili olabilir veya vga dp gibi portlar ile dene.bu fotoğrafı ben çekmedim ama aynı sorun oluyo ve fotoğraftaki ile aynı monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden olabilir sence
Bunu da dene.DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kur.
benim eski ekran kartım rx 570di onu sattım rtx 2060super aldım aynı sorun yine devam ediyoBaşka monitör ile deneme şansın varsa dene eğer sorun yoksa monitör sorunlu eğer varsa başka kablo ile dene yine aynı ise ekran kartının soketi ile ilgili olabilir veya vga dpi gibi portlar ile dene.
Bunu da dene.
monitör ile alakalı o zamanBaşka monitör ile deneme şansın varsa dene eğer sorun yoksa monitör sorunlu eğer varsa başka kablo ile dene yine aynı ise ekran kartının soketi ile ilgili olabilir veya vga dp gibi portlar ile dene.
Bunu da dene.
Başka kablo ile denediniz mi?benim eski ekran kartım rx 570di onu sattım rtx 2060super aldım aynı sorun yine devam ediyo
monitör ile alakalı o zaman
Monitörün kendisinde bir sıkıntı olabilir, garantisi varsa garantiye yollaekran kartım 2060 super hdmi ile bağlıyorum genellikle tam ekranda video izlerken ekranda beyaz çizgiler çıkıyor ve düzeliyor masaüstüde ise ekran siyah olup düzeliyor yardımcı olursanız sevinirim
Elinizde başka monitör veya bağlayabileceğiniz televizyon varsa bağlayıp deneyin sorunlu olduğundan emin olmuş olursunuz.display port kullanıyodum hdmi yaptım hala aynı çok ara sıra oluyo ama
Son aynı sorunu yaşamaktayım nasıl çözdün acaba?display port kullanıyodum hdmi yaptım hala aynı çok ara sıra oluyo ama