Monitörde bunlar iade sebebi mi?

Reaksiyon skoru
36
Merhaba, birkaç noktaya takıldım:

Daha önce aldığım çinli bir markayı iade edip daha sonra daha kalitelisini alırım şimdilik idare etsin diye daha düşüğe yani 3100 liraya MSI PRO MP225 aldım. 21,5 inç fhd. Amazon üzerinden ama incehesap satıyordu. Alışmam gerekti ama idare ediyor ancak,

* Sol üst kenar geri kalana göre hafif karartılı, direkt dikkatimi çekmiyor ama bir defa orada olduğunu biliyorum.

4mxoh2j.jpeg
o5kzmor.jpeg

* Öncekinde de bunda da belli bir açıdan sonra yani sağ veya sol kenara yandan bakınca çizgi gibi değil, bulanıkmış veya camla ekran arasında mesela varmış gibi bir görünüm oluyor.

ltvc255.jpg
kp4lsgw.jpeg

* Monitörde ölü pixel çıkmadı ama ufo testinde çok iyi değil sanırım gosting deniliyor, tepki süresi ayarı var ama o da parlıklığa göre iyi veya kötü olabiliyor.

Çok takmıyor gibiyim ama sizlere sormak istedim, bunlar normal mi? Parasına göre her monitörde olabilir mi?

Son düzenleme:
sol üst kenardaki tam karartı gibi değil de orada imlec daha az parlak oluyor

Daha önce aldığım çinli bir markayı iade edip şimdilik idare etsin diye bir monitör almıştım marka model MSI PRO MP225 idir. 3100 liraya aldım, 21,5 inç fhd. Öncekinde de bunda da belli bir açıdan sonra sağ ve sol kenarlar sanki üç boylu gibi görünüyor.

ltvc255.jpg
kp4lsgw.jpeg

Bir de sol üst köşede parlaklık daha az gibi

4mxoh2j.jpeg
o5kzmor.jpeg

Çok takmıyor gibiyim ama sizlere sormak istedim, iade edilecek bir ayıp mı?
bunlar normal ve iadelik bir durum değil

Merhaba, birkaç noktaya takıldım:

Daha önce aldığım çinli bir markayı iade edip daha sonra daha kalitelisini alırım şimdilik idare etsin diye daha düşüğe yani 3100 liraya MSI PRO MP225 aldım. 21,5 inç fhd. Amazon üzerinden ama incehesap satıyordu. Alışmam gerekti ama idare ediyor ancak,

* Öncekinde de bunda da belli bir açıdan sonra yani sağ veya sol kenara yandan bakınca çizgi gibi değil, bulanıkmış veya camla ekran arasında mesela varmış gibi bir görünüm oluyor.

ltvc255.jpg
kp4lsgw.jpeg

* Monitörde ölü pixel çıkmadı ama ufo testinde çok iyi değil sanırım gosting deniliyor, tepki süresi ayarı var ama o da parlıklığa göre iyi veya kötü olabiliyor.

* Sol üst kenar geri kalana göre hafif karartılı, direkt dikkatimi çekmiyor ama bir defa orada olduğunu biliyorum.

4mxoh2j.jpeg
o5kzmor.jpeg

Çok takmıyor gibiyim ama sizlere sormak istedim, bunlar normal mi? Parasına göre her monitörde olabilir mi?
pek iadelik bir durum yok

Yandan bakınca her şey açı nedeniyle farklı görünür. İçin rahat değilse yine de değiştir veya iade et.

nedense win 11'de renkler daha iyi görünüyor gibi hissediyorum veya gpu ile de alakalı olabilir, sol üstteki kararlı rahatsız etmiyor ama orada olduğunu bilmem rahatsız ediyor, bazen oraya bakıyorum, 3100 liraya aldığım için diğerlerine göre ucuz. İade edip bu sefere Amazon gönderili alabilirim.

3000 lira gibi bir fiyata monitör almışsın hala iade edeyim mi falan diyorsun gören de 10000 liralık monitör aldı sanar.

Amazonda 30 gün boyunca koşulsuz iade hakkınız var diye biliyorum. Aşağıda link bıraktım satıcı hepsi burada, üretici FAZEON biraz dandik bi marka ama vaad ettiği özelliklere göre fiyata bakınca görüntü çamur olsa alınır bir fiyat. 165Hz olacak IPS olacak 24" olacak Pivot olacak bide 3400TL olacak "meselerbari" denebilir.

3000 lira gibi bir fiyata monitör almışsın hala iade edeyim mi falan diyorsun gören de 10000 liralık monitör aldı sanar.
monitör çok güzel, başta küçük ekrandan geçtiğim için alışmam gerekti ama şu an çok ideal, belki ileride para biriktirebilirsem giriş seviyesi bir oled ama onlar da çok pahalı. 3 bin liraya takılmıyor fiyatına göre bulunmaz nimet ama ekranın köşesindeki hafif kararlı psikolojik olarak tedirgin etti. Ama haklısın, ne bileyim.

Amazonda 30 gün boyunca koşulsuz iade hakkınız var diye biliyorum. Aşağıda link bıraktım satıcı hepsi burada, üretici FAZEON biraz dandik bi marka ama vaad ettiği özelliklere göre fiyata bakınca görüntü çamur olsa alınır bir fiyat. 165Hz olacak IPS olacak 24" olacak Pivot olacak bide 3400TL olacak "meselerbari" denebilir.

Apaçi selimin selamı var desem?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri