Mantıklı Kanks Aferim
80+ Gold
Gerekirse şikayet et. Garanti bunu kapsamak zorunda
kesinlikle hocam hem hak aramak ne zaman sorun olmuş kiAsilik değil, tam tersine başka türlü derdini anlamazlar hatta haklıymış gibi milleti suçlarlar... Eğer böyle yaparlarsa hakkını yedirir misin yoksa gereğini mi yapmak gerekir? Para kolay kazanılmıyor.
Bakalım hocam cihazı almak için kargo yönlendirdiler gidince bakıcaz servis ne karar verecek ona göre hareket edicemGerekirse şikayet et. Garanti bunu kapsamak zorunda
İtopya servisi bana göre rezaletti, gpu geleli 4 gün olmuş yeni haber veriyor paşalarımitopya ama ben direkt servisle muhattap oluyorum itopya tarafıyla bir görüşmem olmadı servisteki rapora göre belki görüşme olur veya servis tarafı yenisini tedarik eder
Ben o yüzden direkt servisle muhatap oldumİtopya servisi bana göre rezaletti, gpu geleli 4 gün olmuş yeni haber veriyor paşalarım
yaptım hocam zaten fotoğrafı da servise gönderdim. elimde kanıtı mevcut uyarı için teşekkürlerGöndermeden önce gerekli kanıtları topla, sorunu açıkça kaydet, video çek, eğer hatayı olduğu gibi geri gönderirlerse bi şey yapmadan elinde ne kadar çok kanıt olursa o kadar haklı olursun.