Neler Yeni

monitörde çok fazla ghosting var garantiye gider mi

mustafacn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Can T
merhabalar elimde asus vg24vq monitör var alalı 1 yıl olmuştur aldığımdan beri ghosting var fakat çok rahatsız etmiyordu ve pek farkında değildim yeni oyunlar oynamaya başlayınca siyah temalar çok fazla kaydığını farkettim ve araştırınca ghosting kavramını öğrendim ghosting testini yaptım ve çok fazla oranda oluyor garanti devam ediyor değiştirirler mi veya tamir edilir mi sanırım bu monitörde kronik bir sorunmuş
aynı monitörü 3-4 yıl önce almıştım onda böyle bir sorun olduğunu hatırlamıyorum o kırıldı bende memnun olduğum için tekrar aldım bunda bariz var azaltma ayarı da varsa yazarsanız sevinirim

Ekler

• 4751768e-0b67-4f86-bb42-b7fdac48d7ea.jpg
    4751768e-0b67-4f86-bb42-b7fdac48d7ea.jpg
    125.5 KB · Hit: 91

HelpmeBabe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan
merhabalar elimde asus vg24vq monitör var alalı 1 yıl olmuştur aldığımdan beri ghosting var fakat çok rahatsız etmiyordu ve pek farkında değildim yeni oyunlar oynamaya başlayınca siyah temalar çok fazla kaydığını farkettim ve araştırınca ghosting kavramını öğrendim ghosting testini yaptım ve çok fazla oranda oluyor garanti devam ediyor değiştirirler mi veya tamir edilir mi sanırım bu monitörde kronik bir sorunmuş
aynı monitörü 3-4 yıl önce almıştım onda böyle bir sorun olduğunu hatırlamıyorum o kırıldı bende memnun olduğum için tekrar aldım bunda bariz var azaltma ayarı da varsa yazarsanız sevinirim
Alır almaz test yapmak çok önemli elektronik cihazlarda. Bence garanti yolu var çok rahatsız ediyorsa ayni monitörü aldım hemen test ettim ve iade ettim ghosting den dolayi

mustafacn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Can T
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan biraz takıntı ettiğim için çok rahatsız oluyorum bir ihtimal şansımı deneyip garantiye göndermeyi düşünüyorum garanti ürünü kabul eder mi peki

HelpmeBabe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan
şuan biraz takıntı ettiğim için çok rahatsız oluyorum bir ihtimal şansımı deneyip garantiye göndermeyi düşünüyorum garanti ürünü kabul eder mi peki
Bilmiyorum ara görüş bence

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Alır almaz test yapmak çok önemli elektronik cihazlarda. Bence garanti yolu var çok rahatsız ediyorsa ayni monitörü aldım hemen test ettim ve iade ettim ghosting den dolayi
Test yapmaya gerek yok , va panellerin 1ms mprt olanların hepsinde var ghosting. Almadan önce bunu bilmesi gerekiyordu yani va panelle alakalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Etmez , panel değişse bile yine aynı panelden takılacaklar onda da ghosting olacak. Va panel çünkü

Aykut D.

80+ Gold
paneli va olabilir ?

HelpmeBabe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan
Test yapmaya gerek yok , va panellerin 1ms mprt olanların hepsinde var ghosting. Almadan önce bunu bilmesi gerekiyordu yani va panelle alakalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Etmez , panel değişse bile yine aynı panelden takılacaklar onda da ghosting olacak. Va panel çünkü
Ben IPS modelleri karıştırdım herhalde benim sipariş ettiğim IPS di

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

mustafacn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Can T
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bende aynı monitörün aynısı var ama ekran kırık servis onun ekranını değiştirir mi asusa götürmüştüm değişmez demişti araştırdım değiştirenler varmış bu modelde değişmiyor mu yoksa beni başından sağmak için bahane mi uydurdular ona göre tekrar götüreceğim

Top Bottom