Neler Yeni

Monitörde çözünürlük mü inç mi

shiriva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkan
Selamlar.Yazılımla uğraşıyorum.Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve MacBook Pro kullanıyorum.Ara sıra oyun oynuyorum.Sizce monitörde Full HD ama 32" monitör mu tercih etmeliyim yoksa QHD 27" monitör mu tercih etmeliyim?Film,dizi de izliyorum sürekli.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Macbooka bağlayacaksan sakın Full HD ekranla kullanma.Hiç iyi görünmüyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Selamlar.Yazılımla uğraşıyorum.Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve MacBook Pro kullanıyorum.Ara sıra oyun oynuyorum.Sizce monitörde Full HD ama 32" monitör mu tercih etmeliyim yoksa QHD 27" monitör mu tercih etmeliyim?Film,dizi de izliyorum sürekli.
Bana kalırsa çözünürlük daha önemli. Zaten gündelik kullanımda her şeyi yapacaksınız. Çözünürlüğünün iyi olması filmlerde, oyunlarda ve günlük kullanımda daha çok iş yapar.

EDIT: MacBook'a bağlayacakmışsın sanırım, yukarıdaki arkadaş yazınca fark ettim. Benim söylediklerim normal bir kullanım için geçerli. MacBook ile ne gibi bir farklılık olur bilemiyorum.

ACRZeuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Erhan POLAT
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Bence ikisinin de dengeli olması

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
QHD 27 bence daha iyi.

Musa Dinç

80+ Bronze
Fiyatına göre en iyileri ise QHD 27 inc.

YiğitAysul

80+ Silver
32 inch Full Hd de görüntü çok bozuluyor pikseller belli oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği