Selamlar.Yazılımla uğraşıyorum.Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve MacBook Pro kullanıyorum.Ara sıra oyun oynuyorum.Sizce monitörde Full HD ama 32" monitör mu tercih etmeliyim yoksa QHD 27" monitör mu tercih etmeliyim?Film,dizi de izliyorum sürekli.
Bana kalırsa çözünürlük daha önemli. Zaten gündelik kullanımda her şeyi yapacaksınız. Çözünürlüğünün iyi olması filmlerde, oyunlarda ve günlük kullanımda daha çok iş yapar.Selamlar.Yazılımla uğraşıyorum.Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve MacBook Pro kullanıyorum.Ara sıra oyun oynuyorum.Sizce monitörde Full HD ama 32" monitör mu tercih etmeliyim yoksa QHD 27" monitör mu tercih etmeliyim?Film,dizi de izliyorum sürekli.
QHD 27 bence daha iyi.Selamlar.Yazılımla uğraşıyorum.Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve MacBook Pro kullanıyorum.Ara sıra oyun oynuyorum.Sizce monitörde Full HD ama 32" monitör mu tercih etmeliyim yoksa QHD 27" monitör mu tercih etmeliyim?Film,dizi de izliyorum sürekli.
Fiyatına göre en iyileri ise QHD 27 inc.Selamlar.Yazılımla uğraşıyorum.Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve MacBook Pro kullanıyorum.Ara sıra oyun oynuyorum.Sizce monitörde Full HD ama 32" monitör mu tercih etmeliyim yoksa QHD 27" monitör mu tercih etmeliyim?Film,dizi de izliyorum sürekli.