Yardım Monitörde dalgalanma oluyor

Mali7

80+
Reaksiyon skoru
15
Daha bugün aldığım Asus tuf gaming VG27AQML1A monitörümde youtube short da video izlerken eklediğim videodaki gibi dalgalanma oluyor sebebini bilen var mı acaba panelde mi sorun var?

Ekler

• 20250724_204531.webp
    20250724_204531.webp
    580.6 KB · Hit: 24
Hocam video daha gelmemis ama isik sizmasi hat safa diyebilirim.

Ayarlar kısmından ambians modunu kapatınca dalgalanma sorunu geçti. Monitörde ölü piksel yok ama ışık sızması olduk a belirgin daha önce 2 tane farklı monitörü ölü pikselde dolayı iade ettim sizce bu monitörü ışık sızması dan dolayı iade etmeli miyim şuan oyun oynarken veya film izlerken pek bi etkisini görmüyorum ama ilerde sorun yaşar mıyım sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha bugün aldığım Asus tuf gaming VG27AQML1A monitörümde youtube short da video izlerken eklediğim videodaki gibi dalgalanma oluyor sebebini bilen var mı acaba panelde mi sorun var?
Sorma ya oldukca belli oluyo fotoğrafta daha çok çıkmış ama napsam bilemedim

Video ilzerken ve oyun oynuyorken gozukmuyor ve rahatsiz etmiyorsa devam hocam.

Bu siyah ekran ve tek renk gelirse ekrana göze batıyor. İps ekranlarda genel olarak olan bir sorun ama ne kadar az ise o kadar iyi. Yeni aldıysanız bence değişim isteyin. Eğer rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu siyah ekran ve tek renk gelirse ekrana göze batıyor. İps ekranlarda genel olarak olan bir sorun ama ne kadar az ise o kadar iyi. Yeni aldıysanız bence değişim isteyin. Eğer rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edebilirsiniz.
Ölü piksel riski oluyo o zaman da ondan korkuyorum test yapıp gönderemedikleri için kötünün iyisi diyip bunu kabul edicem sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri