EmreUzn3
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 509
Gaming gecesinde 3600 ' den verişmiş tekrar gelirse alamayı düşünüyorumMonitör hakkında bilgim yok ama özelliklerine göre fiyatı güzelmiş.
Gaming gecesinde 3600 ' den verişmiş tekrar gelirse alamayı düşünüyorumMonitör hakkında bilgim yok ama özelliklerine göre fiyatı güzelmiş.
Bu testi yaparken monitör 200Hz miydi?Herkese merhaba fotoğrafını çektim monitörün ghosting var mı? Acaba
Çok ghosting var mı? İade edeyim mi?
Alıntıyı görüntüle
Evet iade etmedimBu testi yaparken monitör 200Hz miydi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İade etmediyseniz bir test isteyeceğim sizden.
120Bu testi yaparken monitör 200Hz miydi?
İade etmediyseniz bir test isteyeceğim sizden.
IPS panelde de ghosting olabilir ama VA panele göre çok daha az olur.dün akşam bunu sipariş ettim ips panelde ghosting olmuyor diye biliyorum. yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin
![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
bilgilendirme için sağolun hocam yanlış biliyormuşum.IPS panelde de ghosting olabilir ama VA panele göre çok daha az olur.
Belli, 200Hz'de yapılmış bir test gibi görünmüyor. Monitör 200Hz'de iken şu testi de yapar mısınız? Dümdüz fotoğraf çekmeniz gerekiyor bu testte. Birkaç fotoğraf çekip paylaşın lütfen.Evet iade etmedim
120
120 hz de yaptım hocam sistem aldım daha gelmedi eski bir laptop var ona bağladım. Bu monitör çok sorunlu bir monitör müş.Belli, 200Hz'de yapılmış bir test gibi görünmüyor. Monitör 200Hz'de iken şu testi de yapar mısınız? Dümdüz fotoğraf çekmeniz gerekiyor bu testte. Birkaç fotoğraf çekip paylaşın lütfen.
![]()
ne panel bu? çok falza varHerkese merhaba fotoğrafını çektim monitörün ghosting var mı? Acaba
Çok ghosting var mı? İade edeyim mi?
Alıntıyı görüntüle
VA Panelne panel bu? çok falza var
Markası ve Model Ne hocam?Benim monitörümde ghosting varmı peki alalı oluyor ama daha hiç bi sorun yaşamadım sizce ghosting varmı
iyi yapmışsın. sanırım casperin monitörü. git vg249q1a yada g24f 2 alVA Panel
İade oluşturdum. Yarın gelip alacaklar hocam
Hocam buVA Panel
İade oluşturdum. Yarın gelip alacaklar hocam
Markası ve Model Ne hocam?
120Hz'de de bir dener misiniz? Monitörünüz ghosting sorunlu bir model zaten, bu attığım yenileme hızının stabilitesini ölçüyor.120 hz de yaptım hocam sistem aldım daha gelmedi eski bir laptop var ona bağladım. Bu monitör çok sorunlu bir monitör müş.
Tertemiz.Benim monitörümde ghosting varmı peki alalı oluyor ama daha hiç bi sorun yaşamadım sizce ghosting varmı