Monitörde Ghosting Var mı?

Hocam ben de monitör alırken sizin aldığınız ilk seçeneğimdi ama deli gibi ghosting var dendiği için almamıştım, edebiliyorsanız iade edin bence

120Hz'de de bir dener misiniz? Monitörünüz ghosting sorunlu bir model zaten, bu attığım yenileme hızının stabilitesini ölçüyor.

Tertemiz.
Sıkıntı yok yani ghosting filan he bide ölü piksel testi yaptım hiç çıkmadı ama şöyle bir sorunum var monitörü sildiğim bezin ekranı cizdiğini farkettik ele takismiyor ama ışığın az olduğu ortamdada gözükmüyor çizikler ama ışığın fazla olduğu yerlerde gözüküyor monitörü şuan çalıştırıp bakamıyorum çizikler belli oluyirmu diye sizce belli olurmu dediğim gibi ışığın fazla olduğu ortamlarda gözüküyor

Yine aynı sorun devam ediyor.
Ghosting bu monitörde kronik sorun sanırım

Sıkıntı yok yani ghosting filan he bide ölü piksel testi yaptım hiç çıkmadı ama şöyle bir sorunum var monitörü sildiğim bezin ekranı cizdiğini farkettik ele takismiyor ama ışığın az olduğu ortamdada gözükmüyor çizikler ama ışığın fazla olduğu yerlerde gözüküyor monitörü şuan çalıştırıp bakamıyorum çizikler belli oluyirmu diye sizce belli olurmu dediğim gibi ışığın fazla olduğu ortamlarda gözüküyor
Akşamları belli olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,271
Üyeler
197,169
Son üye
loneyking
Geri