Yardım Monitörde Görüntü Gidip Geliyor

MattJohn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Merhaba arkadaşlar Asus XG27UCS monitör aldım. Bunu 4K 120 Hz kullanmak istiyorum HDMI 2.1 portundan bağladım bilgisayara aşağıdaki kablo ile ancak 4k 120 Hz yapınca ekran arada 3-4 saniye gidip geri geliyor, kabloyla mı alakalı neden oluyor bu durum?

Arkadaşım ile bu sorunu yaşamıştık. Her yolu denedik. Driver yeniden kurulumu, ddu ile kaldırıp tekrar kurma, intel graphşcs yenileme, sistem ayarlarından her şeyi denedik olmadı. En sonunda birkaç kablo satın alıp iade ede ede kablodan dolayı olduğunu anladık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde dp kablosu ile dene

Arkadaşım ile bu sorunu yaşamıştık. Her yolu denedik. Driver yeniden kurulumu, ddu ile kaldırıp tekrar kurma, intel graphşcs yenileme, sistem ayarlarından her şeyi denedik olmadı. En sonunda birkaç kablo satın alıp iade ede ede kablodan dolayı olduğunu anladık.

Birde dp kablosu ile dene
Hocam kabloyu açtım kullandım sizce iade edebilir miyim? Durup dururken bir de DP kablosu mu alıcam? Ek olarak Type-C DP'den 4k 120 Hz ya da daha iyi bir kalite alabilir miyim?

Hocam kabloyu açtım kullandım sizce iade edebilir miyim? Durup dururken bir de DP kablosu mu alıcam? Ek olarak Type-C DP'den 4k 120 Hz ya da daha iyi bir kalite alabilir miyim?
aldığın monitör ile gelen kabloda reklami yapilan çözünürlük ve hz değerini alman garanti gibi bir şey. bence sorun ne kabloda ne monitorde, senin laptopunun portu desteklemiyor

aldığın monitör ile gelen kabloda reklami yapilan çözünürlük ve hz değerini alman garanti gibi bir şey. bence sorun ne kabloda ne monitorde, senin laptopunun portu desteklemiyor
Hocam laptop portu neyi desteklemiyor? HDMI 2.1 diyorsanız destekliyor aşağıda linki var, yani daha ne olacak bilmiyorum.

Destekliyor işte var burada, neye bakmamız lazım yani nereden görücez neyi ne kadar desteklediğini?

Hocam laptop portu neyi desteklemiyor? HDMI 2.1 diyorsanız destekliyor aşağıda linki var, yani daha ne olacak bilmiyorum.

Destekliyor işte var burada, neye bakmamız lazım yani nereden görücez neyi ne kadar desteklediğini?
rtx4060im var diyorsun, linkini attığın sayfa 5080li modelin özellikleri

2025 model 4060li rog strix g16 yokmuş ayrıca. gidip tam modeline bak bilgisayarinin onu söyle

2025 model 4060li rog strix g16 yokmuş ayrıca. gidip tam modeline bak bilgisayarinin onu söyle
Tamam hocam 2024 model benimki yanlış atmışım. G614JVR-N3096-Gaming olacak.

Giriş çıkış portları böyle.

1x 3.5mm Combo Audio Jack
1x HDMI 2.1 FRL
1x USB 3.2 Gen 2 Tip C, görüntü / enerji sağlanmasını destekler
2x USB 3.2 Gen 2 Type-A (data speed up to 10Gbps)
1x RJ45 LAN port
1x Thunderbolt™ 4 with support for DisplayPort™ (data speed up to 40Gbps)

Tamam hocam 2024 model benimki yanlış atmışım. G614JVR-N3096-Gaming olacak.

Giriş çıkış portları böyle.

1x 3.5mm Combo Audio Jack
1x HDMI 2.1 FRL
1x USB 3.2 Gen 2 Tip C, görüntü / enerji sağlanmasını destekler
2x USB 3.2 Gen 2 Type-A (data speed up to 10Gbps)
1x RJ45 LAN port
1x Thunderbolt™ 4 with support for DisplayPort™ (data speed up to 40Gbps)
mux switch kapalıysa onu açıp dener misin bir de

mux switch kapalıysa onu açıp dener misin bir de
1752489377882.webp

Hocam Standard modundaydı Ultimate modunu açtım şimdi ekran kartında, bu MUX Switch'i açıyor diye biliyorum, yine gidip gelme yapıyor şu an.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,955
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri