Monitörde gsyns var mı

Reaksiyon skoru
29
Asus Vp249qgr gsyns özelliği var mı önem arz eden bir özellik olsugunu düşünüyorum gsyns yoksa almayacağım sanırım

Adaptive Sync yazıyor kendi sitesinde, büyük bir ihtimalle açarsın.
Ama yine de garanti vermeyeyim, aldıktan sonra G-SYNC Pendulum Demo testi yap, eğer kırıla kırıla ilerliyorsa açılmamış veya açılmış ise çalışmıyor demektir.

Ama yine de garanti vermeyeyim, aldıktan sonra G-SYNC Pendulum Demo testi yap, eğer kırıla kırıla ilerliyorsa açılmamış veya açılmış ise çalışmıyor demektir.
Sence almak mantıklı mı risk almak da pek istemiyorum alternatif rampage 244 flash olarak ona dönebilirim

Hocam bilmediğimden soruyorum gsync nedir ne işe yarıyor

Titanium biri olarak bilgine güveniyorum sence gsyns önemli mi oyun oynayacağım çünkü bana önemli gibi geliyor

Sence almak mantıklı mı risk almak da pek istemiyorum alternatif rampage 244 flash olarak ona dönebilirim
Dostum aşırı da korkmaya gerek yok, Adaptive Sync yazmışlar sitesine, açarsın.
Baktın aldıktan sonra çalışmıyor, iade etme hakkına sahipsin.
Hocam bilmediğimden soruyorum gsync nedir ne işe yarıyor
Yüksek veya düşük FPS'in yüzünden oluşabilecek kırılmaları önlüyor.

İ
Dostum aşırı da korkmaya gerek yok, Adaptive Sync yazmışlar sitesine, açarsın.
Baktın aldıktan sonra çalışmıyor, iade etme hakkına sahipsin.

Yüksek veya düşük FPS'in yüzünden oluşabilecek kırılmaları önlüyor.
İade işleri de sıkıntı be abi nasıl yapsak rampage monitör de ak akçede en çok satılan 4. Monitör ya da bence ben gaming gecesini bekleyeyim en iyisi o zaman monitör gelirse tekrardan danısırım size çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,798
Üyeler
187,732
Son üye
Karakuzuu
Geri