Neler Yeni

Monitorde ışık sızması

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Şimdi göndersem 1 ayı gözcen çıkarcaz pc yeni en iyisi 1 2 haftaya götürüyüm
1-2 hafta sonra göndersen de yine 1 ay sürmez mi garantiden gelmesi :kedi:

Aslında televizyona da bağlayabilirsin bilgisayarı. dev ekran monitörün olmuş olur.

Keremsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kerem
onlar asusa gönderir. servis bakacak, değişim yada iadeye onlar karar verecek. vatan sadece alıcı olur ama oraya da götürebilirsiniz tabi.
Hocam iade hakkım 1 ay mı 1 aysa 2 gün içinde iade ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-2 hafta sonra göndersen de yine 1 ay sürmez mi garantiden gelmesi :kedi:

Aslında televizyona da bağlayabilirsin bilgisayarı. dev ekran monitörün olmuş olur.
Yok knk benim okulum stajdan dolayı geç açılıyo bu ayın 11 inde zevki çıkartayım

Logithx

80+ Bronze
Çoğu monitörde oluyor aslında şans işi birazda ama film izlerken oyun oynarken rahatsız etmiyorsa uğraşmaya gerek yok yasal iade süresi içimde olsaydı iade ederdiniz ama gönderseniz bile servise gidecek uzun süre bekliyebilirsiniz bir ay kadar..

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hocam iade hakkım 1 ay mı 1 aysa 2 gün içinde iade ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok knk benim okulum stajdan dolayı geç açılıyo bu ayın 11 inde zevki çıkartayım
yasal olarak 14 gün. ancak elektronik ürünlerde durum değişebiliyor. 14günden daha fazla olamaz ama.

Keremsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kerem
Çoğu monitörde oluyor aslında şans işi birazda ama film izlerken oyun oynarken rahatsız etmiyorsa uğraşmaya gerek yok yasal iade süresi içimde olsaydı iade ederdiniz ama gönderseniz bile servise gidecek uzun süre bekliyebilirsiniz bir ay kadar..
Ayn hocam bende oyle düşündüm oyun oynarken hiçbir sıkıntı yok sadece gece karanlıkta film izlerken karanlık geçişlerde belli oluyor okadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,359
Üyeler
166,362
Son üye
ceren3le.02e
Top Bottom