Monitorde ışık sızması

Keremsa

80+
Reaksiyon skoru
62
Monitorümde ışık sızması var gece netflix izlerken farkettim sadece siya ekran olduğunda fark ediliyor alttan ve üstten sızma var abartılı değıl vatandan alfım 1 ay önde asus 23,6" vg24vq modeli curvet va panel iade alırlarmı sizce iade ediyimmi? Oyun oynarken gözükmüyor.

Abartılı değilse sizi rahatsı etmiyorsa bir zararı yok bence. Ama satarken vs. sizin zararınıza olur.

Monitorümde ışık sızması var gece netflix izlerken farkettim sadece siya ekran olduğunda fark ediliyor alttan ve üstten sızma var abartılı değıl vatandan alfım 1 ay önde asus 23,6" vg24vq modeli curvet va panel iade alırlarmı sizce iade ediyimmi? Oyun oynarken gözükmüyor.
garantiye göndermeyi deneyin

Zamanında msi ile yaşamıştım benzer sorunu normal diyip değişim iade olmadı. İade hakkınızın olduğu sürede fark etmiş olsaydınız iade edin derdim çünkü 2. elde sızma pixel gibi sorunlar fiyatı epey kırıyor.

TUF serisi almakla başta hata yapmışsınız. Garantiye yanaşmazlar, mümkünse iade edin.

fotoğraf atma şansın var mı?

Zamanında msi ile yaşamıştım benzer sorunu normal diyip değişim iade olmadı. İade hakkınızın olduğu sürede fark etmiş olsaydınız iade edin derdim çünkü 2. elde sızma pixel gibi sorunlar fiyatı epey kırıyor.
1 ay oldu daha alalı curvet va panellerde çoğunda varmiş
Post automatically merged:

fotoğraf atma şansın var mı?
Gece olmadığı için atamam örnek olarak attım fotoğrafı buna benzer ama daha az bu fotoğraftan sızma

Ekler

• Screenshot_20211002-134027.jpg
    Screenshot_20211002-134027.jpg
    77.8 KB · Hit: 40
1 ay oldu daha alalı curvet va panellerde çoğunda varmiş
Post automatically merged:

Gece olmadığı için atamam örnek olarak attım fotoğrafı buna benzer ama daha az bu fotoğraftan sızma
farklı açıdan baktığın zaman değişiyor mu yoksa aynı mı?

Yani yandan baktım mı ekran aydın duruyor biraz
ışık sızması gibi duruyor. bence üretici ile iletişime geçin. asustan çok ümitli değilim ama belki değişim yaparlar.

Vatandan aldım vatana götürsem onlar ilgilenmezlermi
onlar asusa gönderir. servis bakacak, değişim yada iadeye onlar karar verecek. vatan sadece alıcı olur ama oraya da götürebilirsiniz tabi.

Geri