Neler Yeni

Monitorde ışık sızması

Keremsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kerem
Monitorümde ışık sızması var gece netflix izlerken farkettim sadece siya ekran olduğunda fark ediliyor alttan ve üstten sızma var abartılı değıl vatandan alfım 1 ay önde asus 23,6" vg24vq modeli curvet va panel iade alırlarmı sizce iade ediyimmi? Oyun oynarken gözükmüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Uğur CEYLAN
Abartılı değilse sizi rahatsı etmiyorsa bir zararı yok bence. Ama satarken vs. sizin zararınıza olur.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Monitorümde ışık sızması var gece netflix izlerken farkettim sadece siya ekran olduğunda fark ediliyor alttan ve üstten sızma var abartılı değıl vatandan alfım 1 ay önde asus 23,6" vg24vq modeli curvet va panel iade alırlarmı sizce iade ediyimmi? Oyun oynarken gözükmüyor.
garantiye göndermeyi deneyin

PixDraw

80+ Bronze
Zamanında msi ile yaşamıştım benzer sorunu normal diyip değişim iade olmadı. İade hakkınızın olduğu sürede fark etmiş olsaydınız iade edin derdim çünkü 2. elde sızma pixel gibi sorunlar fiyatı epey kırıyor.

LaMorte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, kamera, TV
TUF serisi almakla başta hata yapmışsınız. Garantiye yanaşmazlar, mümkünse iade edin.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
fotoğraf atma şansın var mı?

Keremsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanında msi ile yaşamıştım benzer sorunu normal diyip değişim iade olmadı. İade hakkınızın olduğu sürede fark etmiş olsaydınız iade edin derdim çünkü 2. elde sızma pixel gibi sorunlar fiyatı epey kırıyor.
1 ay oldu daha alalı curvet va panellerde çoğunda varmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

fotoğraf atma şansın var mı?
Gece olmadığı için atamam örnek olarak attım fotoğrafı buna benzer ama daha az bu fotoğraftan sızma

Ekler

• Screenshot_20211002-134027.jpg
    Screenshot_20211002-134027.jpg
    77.8 KB · Hit: 28

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
1 ay oldu daha alalı curvet va panellerde çoğunda varmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gece olmadığı için atamam örnek olarak attım fotoğrafı buna benzer ama daha az bu fotoğraftan sızma
farklı açıdan baktığın zaman değişiyor mu yoksa aynı mı?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yani yandan baktım mı ekran aydın duruyor biraz
ışık sızması gibi duruyor. bence üretici ile iletişime geçin. asustan çok ümitli değilim ama belki değişim yaparlar.

Keremsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kerem
ışık sızması gibi duruyor. bence üretici ile iletişime geçin. asustan çok ümitli değilim ama belki değişim yaparlar.
Vatandan aldım vatana götürsem onlar ilgilenmezlermi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Vatandan aldım vatana götürsem onlar ilgilenmezlermi
onlar asusa gönderir. servis bakacak, değişim yada iadeye onlar karar verecek. vatan sadece alıcı olur ama oraya da götürebilirsiniz tabi.

Top Bottom