Driver guncelledikten sonra hiç açılımı bilgisayar. Yani driver güncelken açtın mıMerhaba öncelikle
Hiçbişeyde sıkıntı yoktu evden ekran kartının driverinı güncelleyip çıktım geldiğimde monitöre ekran gelmedi.
Sorun ne olabilir?
Merhaba öncelikle
Hiçbişeyde sıkıntı yoktu evden ekran kartının driverinı güncelleyip çıktım geldiğimde monitöre ekran gelmedi.
Sorun ne olabilir
1. Olanı dememiştim olmadıDriver guncelledikten sonra hiç açılımı bilgisayar. Yani driver güncelken açtın mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
1- psu şalterini indir ve açma tuşuna bas çek yap birkaç kere. Ardından şalteri kaldırıp açmayı dene.
Olmazsa
2- Eğer anakartn yeniyse clear CMOS için panelde tuş vardır eğer yoksa youtube tan nasıl yapıldığını bakıp clear cmos dene
Eğer pcyi açınca ekipmanların ışığı geliyor çalışıyor ama sadece görüntü gelmiyorsa bios pilini çıkartıp 20 dakika bekledikten sonra tekrar takıp pcyi açmayı deneyebilirsin.Merhaba öncelikle
Sorun ne olabilir?
her şey stabil ama görüntü yokEğer pcyi açınca ekipmanların ışığı geliyor çalışıyor ama sadece görüntü gelmiyorsa bios pilini çıkartıp 20 dakika bekledikten sonra tekrar takıp pcyi açmayı deneyebilirsin.
2 . Denedim ama yine ekran yokDriver guncelledikten sonra hiç açılımı bilgisayar. Yani driver güncelken açtın mı
1- psu şalterini indir ve açma tuşuna bas çek yap birkaç kere. Ardından şalteri kaldırıp açmayı dene.
Olmazsa
2- Eğer anakartn yeniyse clear CMOS için panelde tuş vardır eğer yoksa youtube tan nasıl yapıldığını bakıp clear cmos dene
Hep siyah ekran mı yoksa logo geliyor mu?her şey stabil ama görüntü yok
2 . Denedim ama yine ekran yok
Hocam hep siyah standby mod diyor ama ekran hiç yokHep siyah ekran mı yoksa logo geliyor mu?
Bios a girmeyi dene
Anakart arıza ışığıda yakmıyorHep siyah ekran mı yoksa logo geliyor mu?
Bios a girmeyi dene
İşlemcinin kartından görüntü alıp driverlari sil. Sonra eski sürümü yükle öyle dene. Belki kurulum sırasında bir hata olmuşturHocam hep siyah standby mod diyor ama ekran hiç yok
Anakart arıza ışığıda yakmıyor
Yine görüntü yokİşlemcinin kartından görüntü alıp driverlari sil. Sonra eski sürümü yükle öyle dene. Belki kurulum sırasında bir hata olmuştur
Denendikablo çıkar tak
ekran kartı güç kablosu ve hdmi kablosu
ekran kartı çıkarıp takar mısınYine görüntü yok
Denendi