Neler Yeni

Yardım Monitöre görüntü gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mahmut kamil usta
Merhaba iyi forumlar herkese. Paugge markasının bir ucu DisplayPort bir ucu type-c olan bir kablosunu aldım fakat type-c kısmını laptobuma ve DP kısmını monitörüme bağladıktan sonra monitörüme görüntü gelmedi. Kablo mu bozuk ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Melih Baygör
displayport sürümlerini kontrol et hocam bir de type c ile görüntü aktarımı için bir ayar var onu araştırman lazım. dizüstünde type c üzerinden görüntü aktarımı mevcut değil mi?

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Merhaba iyi forumlar herkese. Paugge markasının bir ucu DisplayPort bir ucu type-c olan bir kablosunu aldım fakat type-c kısmını laptobuma ve DP kısmını monitörüme bağladıktan sonra monitörüme görüntü gelmedi. Kablo mu bozuk ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
Laptopunuzda Type C den goruntu cikisi var mı ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mahmut kamil usta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
displayport sürümlerini kontrol et hocam bir de type c ile görüntü aktarımı için bir ayar var onu araştırman lazım. dizüstünde type c üzerinden görüntü aktarımı mevcut değil mi?

Laptopunuzda Type C den goruntu cikisi var mı ki?
Tupe-c den görüntü aktarımı var mı bilmiyorum ya, varsa nasıl aktifleştirileceğinide bilmiyorum açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop bu

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
SERHAT BOZBAYIR
knk sistemi bozcagin zaman anajarti bana ver ya

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Melih Baygör

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
SERHAT BOZBAYIR

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Melih Baygör
Bağlantı Noktaları1 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı (HP Uyku ve Şarj); 1 USB Type-C® 5 Gbps veri aktarım hızı (USB Güç İletimi, DisplayPort™ 1.4a, HP Uyku ve Şarj); 2 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı; 1 HDMI 2.1; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 birleşik kulaklık/mikrofon 6 7

görüntü aktarımı mevcut

toplamiomda Heves var bi ara toplarım
kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Burak Çetin
O kabloyla alakalı galiba ben bununla kullanıyorum kendi laptopumda çalışıyor. Dark USB 3.1 Type-C' den (4K UHD 30Hz) Display Port Dönüştürücü Adaptör

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mahmut kamil usta
O kabloyla alakalı galiba ben bununla kullanıyorum kendi laptopumda çalışıyor. Dark USB 3.1 Type-C' den (4K UHD 30Hz) Display Port Dönüştürücü Adaptör
Monitör 2k 180hz 1milyar renge sahip, bu dönüştürücü tam performans verirmi

Bağlantı Noktaları1 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı (HP Uyku ve Şarj); 1 USB Type-C® 5 Gbps veri aktarım hızı (USB Güç İletimi, DisplayPort™ 1.4a, HP Uyku ve Şarj); 2 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı; 1 HDMI 2.1; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 birleşik kulaklık/mikrofon 6 7

görüntü aktarımı mevcut
O zaman sistemden falan bi ayar mı yapmam lazım? Çünkü hiç bir şekilde görüntü alamadım. Belki dedim monitörden görüntü yuvasını değişmem lazımdır onuda yaptım ama yine gelmedi

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Burak Çetin
Top Bottom