Neler Yeni

MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Emreyey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Şahin
Arkadaşlar foruma baktım çok konu var ama çözüm göremedim. Sorun ilk olarak 1 ay önce basladi. Bilgisayarın tozunu almak icin bütün kabloları vs söktüm(bilgisayarın içini açmadan) ve temizledim. Daha sonra takıp çalıştırdığımda görüntü gelmedi. Hdmi anakarta takıp daha sonra ekran kartına taktığımda geliyordu. Elektrikler gittiğinde de aynı sorun meydana geliyordu. Az önce bilgisayar boş durumdayken pencere gibi bir şeyden yazı geldi ve ekran simsiyah oldu kapatıp açtım fakat monitöre görüntü gelmiyor. (Rami çıkarıp taktım sorun devam ediyor) (Ekran kartı dahil bütün fanlar calisiyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa 1 yıllık bile değil ekran kartım yanmış olamaz değil mi

Son düzenleme:

ben ben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hüseyin eren berk
malesef ekran kartı gg galiba chipset yanmış fanlar döner ama bozulmuş

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Arkadaşlar foruma baktım çok konu var ama çözüm göremedim. Sorun ilk olarak 1 ay önce basladi. Bilgisayarın tozunu almak icin bütün kabloları vs söktüm(bilgisayarın içini açmadan) ve temizledim. Daha sonra takıp çalıştırdığımda görüntü gelmedi. Hdmi anakarta takıp daha sonra ekran kartına taktığımda geliyordu. Elektrikler gittiğinde de aynı sorun meydana geliyordu. Az önce bilgisayar boş durumdayken pencere gibi bir şeyden yazı geldi ve ekran simsiyah oldu kapatıp açtım fakat monitöre görüntü gelmiyor. (Rami çıkarıp taktım sorun devam ediyor) (Ekran kartı dahil bütün fanlar calisiyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa 1 yıllık bile değil ekran kartım yanmış olamaz değil mi
ekran kartı marka model?

Emreyey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler sorun ekran çözünürlüğünü düşürmemmiş hdmi televizyona takip düzelttim monitör 144hz oldugundan dolayı sanırım. Arkadaşta direkt ekran kartini yakmis cok komik :DD Ekran karti yandigi zaman fanlar dönmez kanka

Top Bottom