AlpBeyk
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 447
- İsim
- alperen taha demir
Gençler ben 1.5 ay önce da-sıstem4 aldım ve hepsiburadadan da msi optix g241 aldım ve kullanmaya başladım şimdiye kadar mavi ekran yemiştim neredeyse her açıldığında (alakası varmı bilmiyorum) ama düzeldiği için umursamadım ama bugün bilgisayarı 1.5 saatliğine açık bırakmıştım ve sonra geldim fanların ışığı yanmıyodu ekranda görüntü yoktu ama bilgisayarın üstündeki power ışığı yanıyordu bende basılı tutup kapatıyım dedim ama kapanmadı baya bi uzun süre tutmama rağmen sonra güç kaynağının düğmesinden kapattım tekrar açtım ve görüntü gelmedi fanların ışığı falan yanıyo işlemci fanı dahil dönüyor mouse ve klavyenin ışığı yanıyor bu sefer power tuşuna basılı tuttuğumda kapandı ve monitörle gelen hdmi kabloyu kullanmıyorum display port kullanıyorum
www.hepsiburada.com
Lütfen yardımcı olun
@Abdullah Hacıgül
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
![www.hepsiburada.com](https://images.hepsiburada.net/assets/sfstatic/Content/images/favicon-32x32-new.png)
@Abdullah Hacıgül