Hayır monitorun üzerinde var hem vgi hem hdmi hemde dvi-ddönüştürücümu kullanıyorsun?
Monitorum acer k222hql ve dönüştürücü kullanmıyorumMonitör eski mi? Ve eğer dönüştürücü kullanıyorsanız gelip gelmemesi biraz şans işi.
dostum kabloyu anakartın portuna değilde ekran kartının portuna takmayı dene. Eğer ekran kartının portlarında vga giriş bulamazsan normaldir. VGA girişlerin yerini artık hdmi ve displayport lar yer alıyor.Hayır monitorun üzerinde var hem vgi hem hdmi hemde dvi-d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitorum acer k222hql ve dönüştürücü kullanmıyorum
ekran kartinda vgi girisi yoktu bir tane hdmi aldim ve suan gayet iyi kullaniyorumdostum kabloyu anakartın portuna değilde ekran kartının portuna takmayı dene. Eğer ekran kartının portlarında vga giriş bulamazsan normaldir. VGA girişlerin yerini artık hdmi ve displayport lar yer alıyor.
yani sorununuz çözüldü?ekran kartinda vgi girisi yoktu bir tane hdmi aldim ve suan gayet iyi kullaniyorum
Hocam bende de vardı daha yeni açtım pcyi ramleri çıkarıp tekrar taktım olduSelamlar yeni bir pc aldım her şey normal gidiyirordu bilgisayarı çalıştırdım çalıştı ama ekranda no signal yazıyordu bir çok yöntem denedim ama hala monitore görüntü gelmiyor bu arada vgi kablosu kullanıyorum