Neler Yeni

Monitöre görüntü gelmiyor

Nejatea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda
Donanim arsivinin son hazir sistemini aldim. Ekran kartini kasaya taktim, çalıştırdım fakat goruntu gelmiyor. İlk defa calistirdigim icin bir sey mi yapmam gerekiyor yoksa bir sorun mu var?

hazeleyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Gökdeniz
Merhabalar,
Monitörden gelen hdmi/dp/dvi vb kablonuzu anakarta değil ekran kartına taktınız değil mi ?

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan

Nejatea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını güç kablosunu taktınızmi yada başka bir kablo ile denermisiniz
Doğru kabloyu taktim ama ekran kartinin tam oturduğunu anlayamiyorum. Anakarta takinca çık sesi gelmiyor. Ekran kartini takinca anakarta giren sari girişlerin gozukmesi normal mi? Yoksa hic gozukmemesi mi lazim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam sorun çözüldü arkadaslar ekran kartı oturmamış :D Kusura bakmayın ilk defa takiyordum o yuzden bilemedim

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: EXec

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
Doğru kabloyu taktim ama ekran kartinin tam oturduğunu anlayamiyorum. Anakarta takinca çık sesi gelmiyor. Ekran kartini takinca anakarta giren sari girişlerin gozukmesi normal mi? Yoksa hic gozukmemesi mi lazim?

Tamam sorun çözüldü arkadaslar ekran kartı oturmamış :D Kusura bakmayın ilk defa takiyordum o yuzden bilemedim
H.o güle güle kullan

hazeleyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Gökdeniz

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın…

Top Bottom