Monitörü 2k yapınca hz 120 ye düşüyor

Reaksiyon skoru
104

ViewSonic 27" VX2779A-HD-PRO 1ms 240Hz Monitörüm var fakat ayarları 2k çözünürlüğe aldığımda 240hz den 120hz e düşüyor neyden kaynaklı olabilir?​

hadi bantgenişliği diye bir şey duymadınız onu geçtim, monitoırde dp ve hdmi varsa her zaman öncelik dp den bağlanması gerektiği bilgiisinide mi hayyatınızda bir kez bile duyymadınız

hadi bantgenişliği diye bir şey duymadınız onu geçtim, monitoırde dp ve hdmi varsa her zaman öncelik dp den bağlanması gerektiği bilgiisinide mi hayyatınızda bir kez bile duyymadınız
duymamıştır kardeş sen niye bu kadar aşşağılıyorsun ? adamın amacı soru sormak zaten bilse neden gelsin yazsın.

ViewSonic 27" VX2779A-HD-PRO 1ms 240Hz Monitörüm var fakat ayarları 2k çözünürlüğe aldığımda 240hz den 120hz e düşüyor neyden kaynaklı olabilir?​

DP kablon varsa onunla dene hocam ve ana kartını atar mısın.

Ekran kartı hdmi versiyonu Dp versiyonu + kablonun uygunluğu önemli burada bunları kontrol edip desteklediği max bant genişliğine göre kullanabilirsiniz

kendin biliyorsun diye neden bilmeyeni böyle bir üslupla yargılar gibi konuşuyorsun

muhtemelen monitörün hdmi portundan 2k 120 hz üstünü desteklemiyor ya da kablon eski bir hdmi sürümü olduğu için bant genişliği yetmiyor

Duyduk kardeşim hepsini senin gibi aklı eksik bir insan değilim dp ile bağlı olmasına rağmen bunun olmasından bahsediyorum düzgün cevap vericeksen ver yoksa senin o kıt beynine ihtiyacım yok

Monitör full hd 2k değil çözünürlük arttığı için hertz düşüyor 2K desteklemediği için yüksek ihtimal
1746894526365.webp

hocam o monitör 1080p bu yüzden düşüyor olabilir

Hocam monitörü arattığımda hep Full HD monitörler çıkıyor yanlış model yazmış olmayasınız

Daha Türkçe mesaj yazmayı bilmeyen birisi kaba bir üslupla kalkmış adamın bilgisini sorguluyor, kardeşim sen önce mesaj yazmayı öğren sonra insanlara akıl verirsin.

Uygunsuz Dil
Elemanın monitor 2k bile değilmiş adasds, millet enayi zaten ondan giidp 2k native monitor alıyor bir sen akıllısın...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri