AbdullahYzc
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
duymamıştır kardeş sen niye bu kadar aşşağılıyorsun ? adamın amacı soru sormak zaten bilse neden gelsin yazsın.hadi bantgenişliği diye bir şey duymadınız onu geçtim, monitoırde dp ve hdmi varsa her zaman öncelik dp den bağlanması gerektiği bilgiisinide mi hayyatınızda bir kez bile duyymadınız
DP kablon varsa onunla dene hocam ve ana kartını atar mısın.ViewSonic 27" VX2779A-HD-PRO 1ms 240Hz Monitörüm var fakat ayarları 2k çözünürlüğe aldığımda 240hz den 120hz e düşüyor neyden kaynaklı olabilir?
kendin biliyorsun diye neden bilmeyeni böyle bir üslupla yargılar gibi konuşuyorsunhadi bantgenişliği diye bir şey duymadınız onu geçtim, monitoırde dp ve hdmi varsa her zaman öncelik dp den bağlanması gerektiği bilgiisinide mi hayyatınızda bir kez bile duyymadınız
Duyduk kardeşim hepsini senin gibi aklı eksik bir insan değilim dp ile bağlı olmasına rağmen bunun olmasından bahsediyorum düzgün cevap vericeksen ver yoksa senin o kıt beynine ihtiyacım yokhadi bantgenişliği diye bir şey duymadınız onu geçtim, monitoırde dp ve hdmi varsa her zaman öncelik dp den bağlanması gerektiği bilgiisinide mi hayyatınızda bir kez bile duyymadınız
hocam o monitör 1080p bu yüzden düşüyor olabilirViewSonic 27" VX2779A-HD-PRO 1ms 240Hz Monitörüm var fakat ayarları 2k çözünürlüğe aldığımda 240hz den 120hz e düşüyor neyden kaynaklı olabilir?
Daha Türkçe mesaj yazmayı bilmeyen birisi kaba bir üslupla kalkmış adamın bilgisini sorguluyor, kardeşim sen önce mesaj yazmayı öğren sonra insanlara akıl verirsin.hadi bantgenişliği diye bir şey duymadınız onu geçtim, monitoırde dp ve hdmi varsa her zaman öncelik dp den bağlanması gerektiği bilgiisinide mi hayyatınızda bir kez bile duyymadınız