Yardım Monitörü iade mi etmeliyim?

bu monitörü indirimde 11 bin TL'ye aldım. pek araştırmadan aldım ve bu yüzden içime sinmedi. yeni bir mark ve fiyatına göre giriş seviyesi hissettiriyor. kutu dışında güvenlik bandı yoktu,montiör çerçevesinde jelatin,panelde enerji sınıfı stickırı vs yoktu. direkt sarmalayıp göndermişler. açıkçası 11 bin TL'ye daha kaliteli kutu ve koruma beklerdim. monitör pivot fakat kendi ekseninde dönmüyor ve asansörü eski moniötrüme göre çok kalitesiz,keza ayağı ve plastiği de kalitesiz hissettiriyor. bu monitörü aldıktan sonra ktc'nin bu monitörü indirime girdi ve herkes ktc'nin daha iyi olduğunu yazınca iyice bi soğudum. şuan ktc'yi alma şansım yok fakat iade edebilirim. bu bütçede bu monitörü alarak hata mı yaptım? iade mi edeyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.
İade et ugrasma o parayi veripte kalite alamicaksam urune ihtiyacim yok

@Tayfunns hocam sagolsun ktc düser düsmez iade ettirdi tekrardan hocamızı anmak gerekir
Malzeme kalitesine bir şey diyemem, monitöre malzeme kalitesi ve ayak haricinde eksi bir yorum yapılmamış. Bunlar öncelikli kriter ise iade edip Asus, MSI yönelsin derim. Herkesin beklentisi farklı.

Benim malzeme kalitesinde beklentim monitörlerde minimumu karşılasın seviyesinde. Minimumun ne diyecek olursan düşmesin yeterli. Aw2725df kullanıyorum mesela oled almışken beklentimi bir tık daha yükseltip sallanmasın yeterli seviyesine yükselttim. 😀

Monitörün ne ayağına dokunuyorum ne arkasına bakıyorum RGB ışığını bile kapattım. Monitörün ayaklarının hissiyatını bile hatırlamıyorum, kurarken dokundum bir de temizlerken. Benim için bunlar boş. Pislendiğinde temizliyorum o kadar. Arkasını göstersen monitörümü tanımayabilirim o kadar söyleyeyim.

Bazı arkadaşlar da tam tersi görkemli olmasını istiyor. Ekran kartı alıyormuş gibi beklentiye giriyor. Herkesin kriterleri farklı.

Malzeme kalitesinden kıssınlar demiyorum da Asus daha kötüsünü 15k ya satıyor. Al hacı stand çöz bu işi. Vereceğin 1k kurtuluyorsun malzeme kalitesi derdinden.

Yazılım, malzeme kalitesi, RGB istiyorsan Asus, MSI alacaksın bu işin piri bunlar.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitörün 2 yıl garantiside var sorun çıkarsa iade veya değişimde yaparsınız yine bir düşünün derim.
(iyice satıcı gibi oldum ya 😂😂)

Malzeme kalitesine bir şey diyemem, monitöre malzeme kalitesi ve ayak haricinde eksi bir yorum yapılmamış. Bunlar öncelikli kriter ise iade edip Asus, MSI yönelsin derim. Herkesin beklentisi farklı.

Benim malzeme kalitesinde beklentim monitörlerde minimumu karşılasın seviyesinde. Minimumun ne diyecek olursan düşmesin yeterli. Aw2725df kullanıyorum mesela oled almışken beklentimi bir tık daha yükseltip sallanmasın yeterli seviyesine yükselttim. 😀

Monitörün ne ayağına dokunuyorum ne arkasına bakıyorum RGB ışığını bile kapattım. Monitörün ayaklarının hissiyatını bile hatırlamıyorum, kurarken dokundum bir de temizlerken. Benim için bunlar boş. Pislendiğinde temizliyorum o kadar. Arkasını göstersen monitörümü tanımayabilirim o kadar söyleyeyim.

Bazı arkadaşlar da tam tersi görkemli olmasını istiyor. Ekran kartı alıyormuş gibi beklentiye giriyor. Herkesin kriterleri farklı.

Malzeme kalitesinden kıssınlar demiyorum da Asus daha kötüsünü 15k ya satıyor. Al hacı stand çöz bu işi. Vereceğin 1k kurtuluyorsun malzeme kalitesi derdinden.

Yazılım, malzeme kalitesi, RGB istiyorsan Asus, MSI alacaksın bu işin piri bunlar.
hocam zaten eski monitörüm asus tuf. heybetli bir monitör. görünüşü hissiyatı güzelmiş koorui görünce anladım. koorui ise daha elime alır almaz şaşırttı. stand problemi çözer fakat masam uygun değil maalesef

Masanı delerekte standı takabiliyorsun ben öyle kullanıyorum
bilmiyordum,stand denenebilir fakat pivot almanın bir anlamı kalmaz. sallanması çok rahatsız etmiyor fakat sallanmasa iyiydi

KTC de kullanılan panel belli oldu.

Hocam, madem içime sinmedi, iade et gitsin, başka modellere bak derim.
öyle fakat bunu iade edip asus alayım desem daha kötü panel kalitesine sahip bir şey almış olacağım. ktc 'nin fiyatı yükselmese taksit olmadığı için alamayacağım. pek bir alternatifim yok gibi,bunu da ufak tefek kusurlarına takılmadan kullanacağım artık

içine sinemdiyse ve biraz daha bütçen varsa biraz daha üstüne güzel şeyler tercih et

Hocam bu fiyat bandında ben xg27acs almıştım ekranda özellikle siyahlarda aşırı sararma var düz bakınca belli olmuyordu ancak yanlardan belli oluyordu. eğer iade ederseniz mutlaka böyle bir sorun var mı diye bakmayı unutmayın.

Hocam bu fiyat bandında ben xg27acs almıştım ekranda özellikle siyahlarda aşırı sararma var düz bakınca belli olmuyordu ancak yanlardan belli oluyordu. eğer iade ederseniz mutlaka böyle bir sorun var mı diye bakmayı unutmayın.
görüntüde bir sorun yok gibi ama bir bakayım hocam

Geri