🔥İndirim Koorui G2721E 2K 27'' 320hz IPS oyuncu monitörü 10.999 TL

9070 XT ve 5800x3d için mevcut kullandığım aw2523hfden kalitesiz olmayacak şekilde 2k ips ne önerirsniz?
Konudaki alınabilir; Q27G4ZR, VG27AQL5A veya 27M2N3501PA alınabilir.

Hocam ben genel olarak hem hikayeli hem de rekabetçi için KTC düşünüyordum, ekstrem rekabetçi bi' kafada değilim arkadaşlarla oynar çıkarım vs.
Bunun için bu monitöre gerek var mı yoksa yarı fiyatına KTC'de işimi görür mü? Dizi/Film olayına arada takılıyorum, sürekli değil o yüzden genel anlamda oyun için monitör düşünüyorum. Özellikleri güzel ama profesyonel rekabet etmeyeceğim, o yüzden aynı işi görecek bi' şeye ekstra paralar vermek istemiyorum...
Yarı fiyatına hz yi çıkartırsak KTC güzel. Koorui biraz daha iyi renk gamutuna sahip. Parlaklık ve kontrast bakımından muadil.

Dizi, Film olayına çok takılıyorsun madem AG275QXN bak bence. Hız da IPS kadar iyi olmasa da ortalama VA dan hızlı. Görüntü kalitesi hepsinden iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G65B'yi eğitim indirimiyle 11bine aldım daha elime ulaşmadı, muhtemelen yarın teslim alırım. Kargoda iade edip bunu tercih etmeli miyim?
Rekabetçiyle pek işiniz yoksa G65B de kalın ''bence''

Konudaki alınabilir; Q27G4ZR, VG27AQL5A veya 27M2N3501PA alınabilir.

Yarı fiyatına hz yi çıkartırsak KTC güzel. Koorui biraz daha iyi renk gamutuna sahip. Parlaklık ve kontrast bakımından muadil.

Dizi, Film olayına çok takılıyorsun madem AG275QXN bak bence. Hız da IPS kadar iyi olmasa da ortalama VA dan hızlı. Görüntü kalitesi hepsinden iyi.

Rekabetçiyle pek işiniz yoksa G65B de kalın ''bence''
Rekabetçiyle işim yok ikinci monitör olarak aldım zaten. Ana panelim oled yanına da eşlikçi olması için ips kullanıyordum fakat siyahlar çok sırıtıyordu o yüzden VA tercih ettim. 320hz olması güzelmiş de benim yüksek hz ile işim yok görüntü kalitesi ve özellikle gecikme değeri önemli.

Rekabetçiyle işim yok ikinci monitör olarak aldım zaten. Ana panelim oled yanına da eşlikçi olması için ips kullanıyordum fakat siyahlar çok sırıtıyordu o yüzden VA tercih ettim. 320hz olması güzelmiş de benim yüksek hz ile işim yok görüntü kalitesi ve özellikle gecikme değeri önemli.
G65B ile devam o zaman.

1762889671357.webp

şuanlık kaçırdım gibi :(

Koorui güvenilir zaten. MSI bile bu markanın panelini kullanıyor. HKC nin alt markası. Yani fason üretim yaptırmıyor, kendi üretiyor.
valla hocam bilemedim ya asus alasim var gibi

valla hocam bilemedim ya asus alasim var gibi
Msı kendi malında kullanacak kadar güveniyor bence bu yeterli ama siz bilirsiniz tabii. Elinizden zorla parayı alıp Koorui aldıracak değilim. 320hz nin sizin için hiç bir anlamı yoksa Asusu alın.
Desktop Screenshot 2025.11.11 - 22.42.15.14.webp

Desktop Screenshot 2025.11.11 - 22.03.16.13.webp
Desktop Screenshot 2025.11.11 - 22.04.16.18.webp

Hocam senden görüp hemen satın aldım, özelliklerine göre fiyatı çok uygun fakat 1MS DIC olarak geçiyor. MPRT - GTG den sonra bu çıktı birde bu ne anlama geliyor, ne kadar(mprt ya da gtg) tekabül ediyor bilgin var mı?

valla bilemedim ya asusa gore artisi sadece hz mi peki
Kontrast da biraz geride 1100:1 vs 1500 diğer alanlarda benzerler. Bir de 320hz işte.
Hocam senden görüp hemen satın aldım, özelliklerine göre fiyatı çok uygun fakat 1MS DIC olarak geçiyor. MPRT - GTG den sonra bu çıktı birde bu ne anlama geliyor, ne kadar(mprt ya da gtg) tekabül ediyor bilgin var mı?
MPRT hareket bulanıklını temsil ederken GTG Griden Griye tepki süresini temsil ediyor.

MPRT hesaplarken monitörün yenileme hızını 1000'e bölüyorsun. Yani 3.125ms MPRT.

GTG de 5-6ms civarı falan diğer modeller ile benzer.

@Tayfunns Hocam vaktinizden çok kısa ayırabilirseniz çok mutlu olurum. Kendime doğum günü hediyesi olarak 4K bir monitör bakıyorum. Şuan kullandığım QHD LG 32GK650F. Hem dizi/film, hem hikayeli ve birazda rekabetçi oynuyorum. Bütçe maks 25k civarı düşünüyorum. Ne önerebilirsiniz acaba? 32 yerine 27 düşünüyorum çünkü masadan dolayı biraz yakından bakmak zorunda kalıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Kontrast da biraz geride 1100:1 vs 1500 diğer alanlarda benzerler. Bir de 320hz işte.

MPRT hareket bulanıklını temsil ederken GTG Griden Griye tepki süresini temsil ediyor.

MPRT hesaplarken monitörün yenileme hızını 1000'e bölüyorsun. Yani 3.125ms MPRT.

GTG de 5-6ms civarı falan diğer modeller ile benzer.
inceleme videosu varmi bu koorui nin

@Tayfunns Hocam vaktinizden çok kısa ayırabilirseniz çok mutlu olurum. Kendime doğum günü hediyesi olarak 4K bir monitör bakıyorum. Şuan kullandığım QHD LG 32GK650F. Hem dizi/film, hem hikayeli ve birazda rekabetçi oynuyorum. Bütçe maks 25k civarı düşünüyorum. Ne önerebilirsiniz acaba? 32 yerine 27 düşünüyorum çünkü masadan dolayı biraz yakından bakmak zorunda kalıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Hocam öncelikle doğum gününüz kutlu olsun.

2k olur derseniz QD-Oled aw2725d öneririm.

4k şart ise kullandığınız monitörden memnun musunuz? Va mı IPS mi bakıyorsunuz? IPS seçenek çok ama VA da limitli seçenekler var.

inceleme videosu varmi bu koorui nin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,520
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri