- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konudaki alınabilir; Q27G4ZR, VG27AQL5A veya 27M2N3501PA alınabilir.9070 XT ve 5800x3d için mevcut kullandığım aw2523hfden kalitesiz olmayacak şekilde 2k ips ne önerirsniz?
Yarı fiyatına hz yi çıkartırsak KTC güzel. Koorui biraz daha iyi renk gamutuna sahip. Parlaklık ve kontrast bakımından muadil.Hocam ben genel olarak hem hikayeli hem de rekabetçi için KTC düşünüyordum, ekstrem rekabetçi bi' kafada değilim arkadaşlarla oynar çıkarım vs.
Bunun için bu monitöre gerek var mı yoksa yarı fiyatına KTC'de işimi görür mü? Dizi/Film olayına arada takılıyorum, sürekli değil o yüzden genel anlamda oyun için monitör düşünüyorum. Özellikleri güzel ama profesyonel rekabet etmeyeceğim, o yüzden aynı işi görecek bi' şeye ekstra paralar vermek istemiyorum...
Dizi, Film olayına çok takılıyorsun madem AG275QXN bak bence. Hız da IPS kadar iyi olmasa da ortalama VA dan hızlı. Görüntü kalitesi hepsinden iyi.
AOC AGON 5 AG275QXN Review – Total Gaming Addicts
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rekabetçiyle pek işiniz yoksa G65B de kalın ''bence''G65B'yi eğitim indirimiyle 11bine aldım daha elime ulaşmadı, muhtemelen yarın teslim alırım. Kargoda iade edip bunu tercih etmeli miyim?